„Samsung Galaxy Note“ – oficialus mados savaičių telefonas

Mados savaitės sugeba prikaustyti žmonių, neabejingų šiai kūrybos sričiai, dėmesį visame pasaulyje. Nors žiūrovams paprastai pasiekiama tik išorinė – šviesų nutvieksta pusė, ne ką mažiau intriguoja ir kolekcijų pristatymų užkulisiai. Šiais metais technologijų kompanija „Samsung“, bendradarbiaujanti su „Next Model Management“ agentūra, pasirūpino, kad mados entuziastai turėtų galimybę stebėti kolekcijų pristatymo užkulisius. Išmanusis „Samsung“ telefonas „Galaxy Note“ leidžia išvysti tai, ką mato garsiausi pasaulio modeliai.

„Galaxy Note“ mados redaktoriui Derekui Blasbergui (Style.com, V ir VMAN, Harper’s Bazaar) ir tokioms modelių pasaulio įžymybėms kaip Kendra Spears, Anja Rubik, Karlie Kloss, Arizona Muse, Abbey Lee Kershaw, Aline Weber, Ruby Aldridge ir Shanina Shaik padeda planuoti dienotvarkę, susiekti ir be vargo dalintis įspūdžiais iš mados savaičių renginių su mados entuziastais visame pasaulyje.

Niujorke, Londone, Milane ir Paryžiuje su šiuo kompaktišku, bet labai funkcionaliu įrenginiu modeliai fiksuos pikantiškas nuotraukas bei vaizdo įrašus iš kolekcijų pristatymų, jų užkulisių ar vakarėlių ir jais dalinsis su „Twitter“, „Facebook“ ir kt. socialinių tinklų lankytojais visame pasaulyje. „Galaxy Note“, kaip nė vienas kitas išmanusis telefonas, turi specialų rašiklį ir įdiegtą „S–Pen“ funkciją, kurie leidžia piešti, rašyti tiesiai ant telefono ekrano, taip pat iškirpti atskiras detales iš nuotraukų, jas kopijuoti ir pan. Dėl šių funkcijų įrenginys puikiai pakeičia popierinį bloknotą – juo galima greitai ir patogiai persiųsti ir koreguoti eskizus.