Prekyboje pasirodė nauja „Adobe“ paketo versija

Gegužės 7 d. „Adobe Systems“ pradėjo pardavinėti „kūrybinių“ programų „Creative Suite 6“ paketą.

Paketą sudaro naujausios grafinio redaktoriaus „Photoshop“, leidybinės sistemos „InDesign“, vektorinės grafikos redaktoriaus „lllustrator“, HTML redaktoriaus „Dreamweaver“, vaizdo medžiagos montavimo priedo „Adobe Premiere Pro“ ir „Flash Professional“ priedo kurti multimedijos turinį versijos.

Pasirodys keturios „Creative Suite 6“ versijos. Iš jų didžiausia „Master Collection“ JAV kainuoja 2599 dolerių ir yra 16-os programų. „Production Premium“ ir „Design & Web Premium“ įvertintos 1899 doleriais, o keturių programų „Design Standard“ – 1299 doleriais.

„Creative Suite 6“ programas galima įsigyti ne tik kaip vieną paketą, bet ir atskirai. Ankstesnės versijos „Creative Suite“ savininkai gali įsigyti atnaujinimą – jis atsieis pigiau nei pilna versija.

„Adobe“ taip pat „Creative Suite 6 pardavinės“ abonentams. Jei vartotojas perka metų prenumeratą, per mėnesį programa iš paketo jam atsieis 49,99 dolerius per mėnesį. Pardavimų paslauga abonentams „Creative Cloud“ pradės veikti nuo gegužės 11 dienos.