„Facebook“ palieka technikos direktoriaus

Bretas Tayloras trejus metus ėjęs „Facebook“ technikos direktoriaus pareigas palieka kompaniją. Kaip skelbiama „telegraph.co.uk“ Bretas Tayloras ne tik išeina iš kompanijos, bet ir ketina pradėti nuosavą verslą.

„Man buvo labai malonu dirbti su Bretu ir kaip su draugu, ir kaip su komandos nariu, jis daug padarė socialiniam tinkui ir jo įnašas tikrai svarus“, – viešą padėką išsakė „Facebook“ generalinis direktorius Markas Zuckerbergas.

„Taip, aš išeinu, tačiau tai reiškia naują pradžią. Su savo draugu Kevinu Gibbsu ketinu kurti kompaniją ir užsiimti nuosavu verslu. Žinau, kad nebus lengva ir šis mano sprendimas buvo sudėtingas, tačiau apgalvotas“, – tokias mintis po atsistatydinimo pranešimo išsakė pats Bretas Tayloras.

Pagrindinis Breto Tayloro darbas buvo prie „Facebook“ atviro kodo grafikos dizaino, kurį galima sinchronizuoti su socialinio tinklo asmenine paskyra.

Kad ir kokios priežastys paskatino „Facebook“ technikos direktorių palikti kompaniją, tai pasėjo nerimą ne tik tarp darbuotojų, bet ir tarp investuotojų.