„Twitter“ vartotojai padėjo pasiklydusiam šuniui grįžti namo

Airijoje „Twitter“ vartotojai pasiklydusiam šuniui padėjo grįžti namo pas savo šeimininkę, praneša „Associated Press“. Keturkojį pavyko susigrąžinti vos per kelias valandas.

Džeko Raselo terjeras, vardu Patčas, antradienio naktį pabėgo nuo šeimininkės. Jis pasivaikščiojo po Kilkoko geležinkelio stotį, 30 km nuo Dublino, o paskui įšoko į vieną iš į sostinę važiavusių traukinių.

Traukinyje Patčas susipažino su keleiviais ir geležinkelio darbuotojais, atkeipusiais dėmesį į draugišką Džeko Raselo terjerą. Iš pradžių Airijos geležinkelio darbuotojai nusprendė, kad keturkojo šeimininkas – traukinio keleivis, tačiau atvykus į Dubliną paaiškėjo, kad šuo atklydęs.

Geležinkelio darbuotojai nufotografavo Patčą ir įdėjo nuotrauką į „Twitter“ kartu su komentaru „Rastas šuo“. Per 32 minutes šiuo pranešimu pasidalinta daugiau nei 500 kartų, ir greitai Patčo šeimininkė pamatė žinutę apie savo pradingusį augintinį.  

Kaip pasakoja Patčo šeimininkė, kai ji su augintiniu traukiniu važiavo namo, keleiviai jos klausinėjo, ar čia ne tas pats šuo iš „Twitter“. Dabar Patčas turi savo profilį @Patch.