„Facebook“ įkūrėjo sesuo dirbs „Google“

Arielle Zuckerberg – jaunesnioji „Facebook“ įkūrėjo, multimilijardierio Маrko Zuckerbergo sesuo greitai pradės dirbti „Google“, pagrindinėje didžiausio pasaulyje socialinio tinklo konkurentėje. Šią naujieną Arielle pranešė savo „Facebook“ puslapyje.

Bendrovė „Google“ išvakarėse pranešė perkanti „Wildfire“, kuriančio rinkodaros bendrovių valdymo socialiniuose tinkluose platformą. Arielle Zuckerberg dirba „Wildfire“ jaunesniąja vadybininke. 400 žmonių komanda turėtų pereiti į „Google“ sudėtį.

„Aš Izraelyje su „Birthright“ (nemokama pažintinė jaunų žydų išvyka į Izraelį – red. Past.) ir ką tik sužinojau, kad tapau „Google“ darbuotoja. Nemeluosiu... Jaučiuosi nesmagiai, tačiau tuo pat metu labai didžiuojuosi būdama „Wildfire“ komandos dalis tą Alainui ir Victoriai (bendrovės įkūrėjai Victoria Ransom ir Alainas Chuardas) jaudinamą dieną“, – savo „Facebook“ puslapyje parašė Arielle Zuckerberg.

Arielle nenorėjo pasinaudoti šeimos padėtimi ir nutarė savarankiškai kurti karjerą, nors Markas Zuckerberg siūlė prisidėti prie jo komandos, praneša leidinys „Business Insider“.

Vyresnioji sesuo Randy Zuckerberg kelerius metų vadovavo „Facebook“ rinkodarai, tačiau parėjusių metų vasarą paliko socialinį tinklą dėl savo projekto.

„Sveikinu „Wildfire“! Dabar daugiau Zuckerberg šeimos narių dirba „Google“ nei „Facebook“, – parašė Randy savo „Twitter“ puslapyje.