„Samsung Galaxy Note 10.1“ – su kelių ekranų funkcija

„Samsung“ pristatė planšetę „Galaxy Note 10.1“. Dėl 10,1 colio (25,7 cm) ekrano prietaisą bus galima naudoti kaip rašiklį ir popieriaus lapą.

Įdiegtas 1.4 GHz keturių branduolių procesorius ir 2 GB darbinė atmintis (RAM) užtikrina prietaiso spartą naudojantis programomis ir naršant internete, „Galaxy Note 10.1“ leidžia paprasčiau, patogiau ir sparčiau gauti ir fiksuoti informaciją, spręsti įvairius uždavinius pasitelkiant ne tik pirštus, bet ir kartu su modeliu parduodamą specialų itin didelį tikslumą užtikrinantį „S Pen“ pieštuką.

Naujasis planšetės modelis suteikia galimybes vartotojams spręsti įvairius sudėtingus uždavinius pasitelkiant įrenginyje įdiegtą 10,1 colio ekraną. Unikali „Samsung“ technologija „S Pen“ leidžia naudoti „S Note“ šablonus ir produktyvius įrankius: „Shape Match“ (Formos kūrimas) ir „Formula Match“ (Formulės kūrimas). Paslauga „Mokymosi centras“ (Learning Hub) suteikia prieigą prie mokymosi turinio ir išskirtinės kūrybinės kompanijos „Adobe“ programos „Photoshop® Touch“. Šiuo metu, deja, šia paslauga Lietuvoje negalima naudotis.

Įdomu ir tai, kad „Galaxy Note 10.1“ planšetė siūlo įdiegtą kelių ekranų funkciją, leidžiančią vartotojui vienu metu taikyti dvi skirtingas programas ir spręsti kelis uždavinius padalijant planšetės ekraną į atskiras dalis – rašant arba su „S Pen“ funkcija kuriant eskizą, galima naršyti internete ir peržiūrėti vaizdo įrašus bei taikyti kitas programas. Be to, įmanoma be vargo fotografuoti ir redaguoti nuotraukas, jas atkurti antrajame ekrane bei kurti asmenines žinutes. Kelių ekranų naudojimo funkcija didina darbo produktyvumą ir efektyvumą, vartotojai gali susirašinėti ir tuo pačiu metu rašyti žinutes viename ekrane.