„Cisco“ padeda sportui žengti koja kojon su laiku

Tinklo technologijų lyderė kompanija „Cisco“ aktyviai dalyvauja ir sporto pasaulyje. Vienas iš naujausių to įrodymų – bendradarbiavimas su Londono olimpinių žaidynių organizatoriais. Žurnalistai, sportininkai ir olimpiados svečiai žaidynių metu galėjo naudotis balso, vaizdo ir duomenų perdavimo tinklais, kurių pagrindą sudarė „Cisco“ architektūra. Dar anksčiau įvairios šios įmonės technologijos buvo naudojamos statant ir modernizuojant futbolo stadionus, arenas.

Modernios „Cisco“ technologijos vis plačiau naudojamos ir kitose sporto šakose. Pavyzdžiui, Kanzas Sityje (JAV) pasitelkus į pagalbą šias technologijas pastatyta viena moderniausių pasaulyje amerikietiško futbolo arena, Niujorke – beisbolo stadionas. Ir tokių pavyzdžių galima rasti daugybę.

Itin glaudžiai „Cisco“ bendradarbiauja su Nacionaline krepšinio asociacija (NBA) bei Nacionaline ledo ritulio lyga (NHL). Su NHL „Cisco“ jau daugybę metų sieja partneriški santykiai. Intelektinis „Cisco“ tinklas užtikrina, kad šios lygos sirgaliai realiuoju laiku gali gauti įvairios informacijos (įskaitant vaizdinę) internetu, per televiziją ir tiesiogiai stadione.