Kitais metais „Acer“ išleis šešis išmaniuosius telefonus

„Acer“ viceprezidento Jim Wong teigimu, kompanija planuoja kitais metais Europoje, Kinijoje ir Pietryčių Azijoje išleisti mažiausiai šešis naujus išmaniųjų telefonų modelius, kurie atspindės visus rinkos segmentus – nuo pradinio lygmens aparatų iki aukščiausios kategorijos telefonų.

Vienas iš jų veiks su operacine sistema „Windows Phone 8“, o likusieji bus paremti „Android“. Brangiausi modeliai turės dviejų branduolių „Qualcomm“ procesorių, o pigesniuose bus įdiegti „MediaTek“ lustai.

Kalbant apie šiuos metus, prieš keletą dienų „Acer“ pradėjo išmaniųjų telefonų „CloudMobile S500“ prekybą. Šis aparatas turi „Qualcomm“ procesorių bei 4,3 colių ekraną. Itin glaudžiai prietaisas suderintas su debesų technologijos paslauga „AcerCloud“, leidžiančia sinchronizuoti įvairių įrenginių (išmaniųjų telefonų, planšečių ir asmeninių kompiuterių) naudotojų duomenis.

Siekdama populiarinti savo naujoves Europoje, „Acer“ planuoja tiek pasinaudoti įprastais platinimo būdais, tiek sustiprinti bendradarbiavimą su ryšio operatoriais. Kalbant apie augančias rinkas, ypatingas dėmesys bus skiriamas Tailandui, Indonezijai, Indijai ir Malaizijai. Be to, kitais metais kompanija ketina gaminti savo aparatus pasitelkdama į pagalbą užsakomąsias bendrovių „Qisda“ ir „Compal Communications“ paslaugas.