Laikrodis-apyrankė: stilinga ir originalu

Anksčiau laikrodis buvo ypač svarbus, šiandien pagrindinę jo funkciją rodyti laiką atlieka mobilieji telefonai. Kyla natūralus klausimas – tai kam nešioti laikrodį? Atsakymas paprastas: tai Jūsų įvaizdžio dalis ir kartu senas įprotis. Suprasdamas tai, dizaineris Sam Freeman siūlo ypač keistą laikrodžio dizainą.

Iš pirmo žvilgsnio vargu ar kas pasakys, jog ši apyrankė yra laikrodis. Juodas korpusas ir zigzago forma sumontuotos besikeičiančių spalvų lemputės labiau primena įmantrų papuošalą nei laikrodį. Tačiau neapsigaukite! „Cassiopeia“ yra pats tikriausias laikrodis, o lemputės „žiba“ neatsitiktine tvarka. Balta lemputė – pirmas valandos skaitmuo, žalia – antras skaitmuo, raudona – pirmas minučių skaitmuo, rausva – antras minučių skaitmuo.

Žinant tai, Jums belieka suskaičiuoti, kiek ir kokių lempučių dega – ir tada sužinosite, kiek yra valandų. Dizainerio nuomone, tai ypač vertingas prietaisas norintiems „pamankštinti“ smegenis. Juk šiandien esame įpratę viską gauti „čia ir dabar“ per daug neįdėdami pastangų. Šis laikrodis privers paskaičiuoti ir pamąstyti – anot dizainerio, tai tikrai puiku.