„Oracle“ perka kompaniją „Instantis“

Korporacija „Oracle“ pranešė apie pasirašytą susitarimą įsigyti kompaniją „Instantis“. Tai viena didžiausią įmonių, tiekiančių projektų valdymo sprendimus (angl. Project Portfolio Management, PPM), kuriuos galima diegti tiek „debesyse“, tiek bendrovės viduje.

Sujungdama „Instantis“ technologijas su visame pasaulyje populiariomis „Oracle“ verslo programomis ir naujos kartos „Fusion Applications“, kompanija planuoja suformuoti ir pasiūlyti užsakovams didesnį rinkinį korporatyvinių PPM sprendimų.

Jungtiniai „Oracle“ sprendimai suteiks įmonėms galimybę valdyti, sekti ir ruošti ataskaitas apie korporatyvinių strategijų įgyvendinimą – pradedant kapitalinių statybų ir remonto projektais, baigiant IT infrastruktūros kūrimu, modernizavimu bei naujų produktų gamyba.

„Šis sandėris – tai didžiulio palaikymo „EnterpriseTrack“ technologijai įrodymas bei jos privalumų, kuriuos gali išmėginti klientai, išryškinimas. Džiaugiamės, kad tapsime „Oracle“ dalimi, nes tai leis sustiprinti pajėgumus ir paspartinti plėtrą“, – pabrėžė „Instantis“ įkūrėjas ir vadovas Prasad Raje.