„Motorola X-Phone“ telefonas „apauga“ naujais gandais

Kuo arčiau „Google I/O“ konferencija, tuo dažniau pasigirsta gandų apie siurprizus, kurie ruošiami šiam renginiui. Visgi manoma, kad didžiausia sensacija taps išmanusis telefonas „Motorola X-Phone“, kurio prototipus, kaip pranešama, jau testuoja keli laimingieji.

Beje, kai kurios „Motorola X-Phone“ detalės jau žinomos. Nepaisant sklandžiusių gandų apie didesnį nei 5 colių ekraną, inžinieriai, regis, apsistojo ties 4,8 colių ir 1920 x 1080 raiškos ekranu. Be to, naujam išmaniajam telefonui priskiriamas fotojutiklis „Sony Exmor“ bei smūgiams ir vandeniui atsparus korpusas. Remiantis gandais, „Motorola X-Phone“ bus praturtintas „Kevlar“ technologija.

Dar viena „razina“, o tiksliau – beveik „pyragaitis“ – sistema „Android 5.0 Key Lime Pie“, kuri greičiausiai bus pristatyta būtent konferencijoje „Google I/O“. Galų gale potencialiems pirkėjams žadama, kad telefonas „Motorola X-Phone“ turės net 128 GB atminties duomenims saugoti.

Yra vilties, kad po įrenginio anonso „Motorola X-Phone“ pasirodys virtualiojoje parduotuvėje Play Store“. Aišku, reikia tikėtis ir protingos „Google“ kainų politikos, kurią kompanija pademonstravo „Nexus 4“ atveju.