„LG Optimus G Pro“ telefone – akių judesius fiksuojanti funkcija

„LG Electronics“ (LG) pristatė telefonui „Optimus G Pro“ skirtą atnaujinimą „Value Pack“, papildytą naujomis savybėmis. Viena jų – pirmą kartą rinkoje pristatoma „Smart Video“, leidžianti pagal akių judesius groti ar stabdyti vaizdo įrašą. To nereikia daryti rankiniu būdu.

„Smart Video“ turi specialią technologiją, kuri nustato akių poziciją ir automatiškai groja arba sustabdo vaizdo įrašą. Priekinė telefono kamera fiksuoja kada akys nusukamos nuo ekrano ir automatiškai sustabdo įrašą. Jį paleidžia groti toliau iškart, kai tik vartotojas žvilgsnis nukreipiamas į ekraną. 

„Plėtodami pažangias technologijas, norime, kad jos būtų praktiškos, leistų greičiau ir patogiau atlikti tam tikrus veiksmus. Taip pat siekiame jas kurti ilgaamžes, pritaikomas ne tik šių metų, bet ir vėlesniuose modeliuose“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Be „Smart Video“ savybės „Optimus G Pro“ pasipildys funkcija „Dual Camera“. Ji leidžia tuo pačiu metu fiksuoti vaizdus tiek priekine, tiek galine kamera, kurti vaizdas-vaizde kompozicijas.

Kitos atnaujinimo „Value Pack“ savybės:

• „Magic Remote Pad“ ir „Text Keypad“. Tai naujos „QRemote“ funkcijos savybės, pritaikytos sąsajai su televizoriais „LG Smart TV“. Jos leidžia telefoną paversti nuotoliniu televizoriaus pulteliu. 

• Atnaujintas „Smart LED Lighting“ apšvietimas, kuris leidžia pagrindiniam meniu mygtukui pritaikyti spalvas. Jis pradeda šviesti atitinkama spalva gavus SMS, el. laišką, priimant ar praleidus skambutį.

• Funkcija „Video Pause/ Resume“ leis stabdyti ar paleisti vaizdo  įrašymą. 

• „Color Emoticons“ leidžia pritaikyti spalvas SMS žinutėms pagal jų kategoriją.