Lietuvoje jau galima įsigyti telefonus „LG Optimus L5 II“ ir „LG Optimus L7 II“

Lietuvoje jau galima įsigyti atnaujintos „L II“ serijos telefonus – „LG Optimus L5 II“ ir „LG Optimus L7 II“. Prieinamos kainos kategorijai priskiriami modeliai veikia su naujausia „Android Jelly Bean“ operacine sistema ir nuo pirmtakų – „L“ serijos telefonų – skiriasi atnaujintu dizainu ir papildomomis funkcijomis.

„Optimus L5 II“ turi atnaujintas vartotojo sąsajos savybes, talpią bateriją, jo korpusas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Pagrindiniam telefono mygtukui galima priskirti skirtingų spalvų LED apšvietimą, kuris švies atitinkamai pranešant apie gautą SMS žinutę, praleistą skambutį ar pan. Telefono dizainas, lyginant su „L“ serijos pirmtaku, išsiskiria glotniomis, suapvalintomis korpuso formomis.

Telefone integruota „Quick Button“ funkcija, kuri leidžia priskirti pagrindiniam meniu mygtukui įvairias funkcijas, kaip „QuickMemo“, kamera, internetas, muzika ar kita. Tokiu būdu priskirta programa, pvz. kamera, atveriama iškart paspaudus mygtuką, nereikia jos ieškoti programų lange. Be to, užfiksavus nuotrauką ją galima iškart koreguoti su „QuickMemo“ funkcija. „Optimus L5 II“ turi saugumo funkciją „Safety Care“. Ji leidžia pasirinktam asmeniui siųsti pranešimą, jog telefonas nenaudojamas, o atsitikus kam svarbaus ir vietos nustatymą arba pagalbos skambutį.

Antrasis „L II“ serijos modelis „Optimus L7 II“ turi talpią, 2460 mAh bateriją, kuri, specialios SiO+ dėka nereikalauja didesnio dydžio, tokiu atveju telefono korpusas išlieka plonas. Telefone yra 1 GHz dviejų branduolių procesorius, 8 MP kamera su LED blykste ir išplėstas funkcijų, tokių kaip „QSlide“, „QuickTranslator“ pasirinkimas.

„Optimus L5 II“ (LG E460) techninės charakteristikos:

- Operacinė sistema: Android Jelly Bean 4.1

- Procesorius: 1 GHz vieno branduolio

- Ekranas: 4 colių įstrižainės WVGA

- Atmintis: 4 GB eMMC / 512 MB RAM, galimybė išplėsti su „MicroSD“ kortele

- Kamera: 5 MP su LED blykste

- Baterija: 1700 mAh

- Dydis: 117,5 x 62,2 x 9,2 mm

„Optimus L7 II“ (LG P710) techninės charakteristikos:

- Operacinė sistema: Android Jelly Bean 4.1.2

- Procesorius: 1 GHz dviejų branduolių

- Ekranas: 4,3 colių WVGA IPS

- Atmintis: 4 GB eMMC / 768 MB RAM, galimybė išplėsti su „MicroSD“ kortele

- Kamera: 8 MP galinė su LED blykste/ VGA priekinė - Baterija: 2,460 mAh

- Dydis: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm