SEB išrinktas geriausiu banku privačiosios bankininkystės srityje

Tarptautinis finansų leidinys „The Banker“ šiais metais jau ketvirtą kartą iš eilės SEB pripažino geriausiu banku privačiosios bankininkystės srityje Švedijoje ir Šiaurės šalių regione. SEB buvo apdovanotas atsižvelgus į aukštą klientų įvertinimą ir banko gebėjimą reaguoti į besikeičiančius klientų poreikius.

„SEB grupė privačiosios bankininkystės srityje svarbiu tarptautiniu apdovanojimu Švedijoje ir Šiaurės šalių regione įvertinta už tai, kad sugebėjo keistis ir prisitaikyti prie šiandieninių klientų poreikių. Klientams pasiūlėme modernių investicinių paslaugų, pasirinkome jiems patogius šiuolaikiškus bendravimo būdus. Rekordiškai didelis banku patenkintų klientų ir naujų klientų skaičius rodo, kad Šiaurės šalių regione, taip pat ir Lietuvoje SEB privačioji bankininkystė plečiama teisinga kryptimi“, — sakė SEB banko Privačiosios bankininkystės departamento direktorė Aušra Survilienė.

SEB grupė, atsižvelgdama į besikeičiančius privačiosios bankininkystės paslaugų naudotojų poreikius, pasiūlė klientams investuoti pagal modernias investavimo strategijas. Naujos kompleksinės paslaugos, susijusios su investicijomis į įvairias turto klases, padeda užtikrinti stabilesnę klientų siekiamą grąžą, mažesnę riziką.

Kiekvienais metais tarptautinis finansų leidinys „The Banker“ analizuoja pasaulio bankų veiklą ir skelbia nugalėtojus įvairios bankų veiklos srityse. Geriausiu banku privačiosios bankininkystės srityje SEB buvo išrinktas taip pat ir 2012, 2011 bei 2010 metais. Susipažinti su visais šių metų „The Banker“ apdovanojimų nugalėtojais galima oficialioje šio leidinio interneto svetainėje.