Barselonoje vyks didžiausia pasaulyje mobiliųjų technologijų paroda „Mobile World Congress 2014“

Šių metų vasario 24–27 dienomis Barselonoje vyks didžiausia pasaulyje mobiliųjų technologijų paroda konferencija „Mobile World Congress 2014“. Tai kasmetis renginys, skirtas plačiai taikomoms mobiliojo ryšio technologijoms, sprendimams, paslaugoms – nuo pagrindinės tinklo įrangos ir operacinių sistemų iki kasdien naudojamų belaidžio ryšio įrenginių, paslaugų ir joms skirto įvairialypio turinio.

Nuo 1994 metų rengiamas „Mobile World Congress“ po vienu stogu suburs viso pasaulio mobiliųjų technologijų lyderius – ryšio operatorius, mobiliųjų įrenginių gamintojus ir paslaugų teikėjus. Šiemet parodoje laukiama tokių rinkos lyderių kaip „Samsung“, „Cisco“, „Microsoft“, „Nokia“, „Citrix“, ARRIS ir kt. Renginio metu taip pat vyks seminarai ir susitikimai, kuriuose bus aptariamos aktualios mobiliųjų technologijų rinkos temos, diskutuojama apie jos perspektyvas ir ateities technologijas.

Pagrindinės „Mobile World Congress 2014“ temos:

2013 metais į parodą „Mobile World Congress“ atvyko 72 tūkst. lankytojų iš 200 pasaulio šalių. Renginyje dalyvavo per 1700 kompanijų, kurios 94 000 kv. m „Fira de Barcelona Gran Via“ parodų salėse pristatė savo naujausius produktus, sprendimus ir paslaugas.

Plačiau apie forumą >>>