VGTU lankėsi Izraelio universitetų ir tyrimų centrų atstovai

Birželio 25 dieną universitete lankėsi Izraelio Techniono Technologijų Instituto (Technion, Israel Institute of Technology), Haifos universiteto interneto tyrimų centro (University of Haifa, The Center for Internet Research) ir Rupino akademinio centro (Ruppin Academic Center) atstovai: Prof. Anat Rafaeli, Prof. Scheizaf Rafaeli ir Dr. Iris Vilnai – Yavetz.

Delegacija atvyko aptarti bendradarbiavimo studijų ir mokslo klausimais. Susitikimų su VGTU Verslo vadybos fakulteto ir Fundamentinių mokslų fakulteto atstovais metu yra svarstomas elektroninės prekybos mokymų programos, rengiamos kartu su partneriais, vykdymas, diskutuojama apie mokslinio bendradarbiavimo galimybes elektroninių verslo paramos sistemų ir IT saugos srityje.

Techniono Technologijų Institutas yra išugdęs tris Nobelio premijos laureatus. Haifos universitetas – tai viena svarbiausių verslo ir politikos lyderių rengimo institucijų Izraelyje, garsi tarpdisciplininiu IT technologijų taikymu. Rupino akademinis centras žymus socialinės politikos, ekonominėsa regionų raidos, migracijos problemų tyrimais.