Atnaujinta „Microsoft PowerPoint“ programa suteiks naudotojams daugiau galimybių

Atnaujinta programa „Microsoft PowerPoint“, leidžianti kurti medžiagą, kurią galima pristatyti naudojant projektorių. Programos kūrėjai nuo šiol siūlo naudotis naujomis grafikos, maketavimo ir animacijos funkcijomis.

Kaip ir kituose 2013 metų programų rinkiniuose, „PowerPoint“ turi atnaujintą pagrindinį puslapį su septynių skirtingų šablonų kategorijomis: verslas, kalendoriai, brėžiniai ir diagramos, švietimas, medicina, gamta ir įvairūs nuotraukų albumai. Kiekvienoje kategorijoje galima rasti tūkstančius šablonų variantų, kurie leis naudotojui parengti estetišką pristatymą.

Programos kūrėjai taip pat patobulino galimybę į kuriamą pateiktį pridėti lenteles, diagramas, paveikslėlius, nuotraukas. Norintys į savo pristatymą įterpti lentelę, turės galimybę ją lengviau kurti ir taisyti. Dirbant su lentelėmis, atsiranda du formatavimo langai, kurie leidžia lengviau atlikti tam tikrus veiksmus, pavyzdžiui, įterpti ar ištrinti stulpelius ir eilutes.

Atnaujintoje „PowerPoint“ programoje taip pat yra galimybė redaguoti elektorinės skaičiuoklės „Excel“ duomenis, naudoti „SmartArt“ grafinius elementus, kurie pravers kuriant diagramas, sąrašus, įvairius laiko grafikus ir pan. Be to, besinaudojantys „PowerPoint“ galės pristatymą papildyti vaizdo įrašais iš kompaktinio disko ar interneto svetainės „YouTube“.

Atkreipiame dėmesį, kad šis „PowerPoint“ programos atnaujinimas skirtas tiems įrenginiams, kurie turi „Microsoft Windows Installer“ sąranką.

Plačiau apie programos atnaujinimą >>>