IBC valdybos pirmininku paskirtas Timas Richardsas

Žiniasklaidos specialistas Timas Richardsas (Tim Richards) vadovaus IBC (angl. International Broadcasting Convention) organizacijos valdybai. Šias pareigas jis perims iš šešerius metus jas ėjusio Mike Martino (Mike Martin), kuris į pensiją išeis jau šių metų pabaigoje.

IBC valdymą prižiūri valdyba, sudaryta iš šešių partnerių organizacijų: IABM (angl. The International Association of Broadcasting Manufacturers), IEEE (angl. The Institute of Electrical and Electronics Engineers), IET (angl. The Institution of Engineering and Technology), RTS (angl. The Royal Television Society), SCTE (angl. The Society for Broadband Professionals) ir SMPTE (angl. The Society of Motion Picture and Television Engineers). Timas Richardas bus šių šešių organizacijų, užtikrinančių IBC plėtrą, pirmininkas.

„Esu sujaudintas ir džiaugiuosi, kad užimsiu šias pareigas tokiu sėkmingu ir svarbiu IBC laiku. Žiniasklaidos pramonė sparčiai kinta, o IBC yra šių pokyčių sūkuryje. Turiu daug planų, susijusių su IBC ateitimi, ir noriu pradėti juos įgyvendinti kartu su visa bendruomene: darbuotojais, komitetu ir rėmėjais“, – teigė T. Richardsas.

Timas Richardsas dirba verslo konsultantu įmonėje „Ravensbeck“, kurios specializacija – žiniasklaida. Anksčiau T. Richardsas dirbo su tiesioginėmis transliacijomis, 10 metų buvo tarptautinės Volto Disnėjaus televizijos (angl. Walt Disney television International) viceprezidentas. Savo karjerą jis pradėjo kaip laisvai samdomas fotografas ir nepriklausomas prodiuseris, o vėliau dirbo visame pasaulyje vadybininku bei konsultantu.