Sostinėje vyks pirmoji „MENAR olimpiada 2014“

Vienintelė Baltijos šalyse tarptautinė vaikų intelekto lavinimo akademija „MENAR akademija“ kviečia į pirmąją „MENAR olimpiadą 2014“.

Pirmą kartą Lietuvoje bus demonstruojamas iš Azijos šalių kilęs ir visame pasaulyje paplitęs specifinis matematinis skaičiavimas mintinai valdant Abakusą ir Anzaną.

Gruodžio 13 d. 11 val. Vilniuje, viešbutyje „Radisson Blue Hotel Lietuva“, susirinks aplinkinius stebinantys ypatingą skaičiavimo mintinai techniką bei skaičiavimą Anzanu įvaldę 5–14 metų vaikai.

Net 120 vaikų iš visos Lietuvos čia susikaus dėl geriausio MENAR'isto vardo! Matematinės kovos vyks skirtingose amžiaus grupėse: 5–7 m., 8–10 m. ir 11–14 m. O su geriausiais MENAR'istais galės išbandyti savo jėgas net svečiai – vaikai skaičiuos mintinai, o svečiai – su skaičiuotuvais. Taip pat vaikai pademonstruos, koks smagus gali būti skaičiavimas – tai galima atlikti ir deklamuojant eilėraštį ar dainuojant.

MENAR MENTAL ARITHEMTIC – tai nuo 2013 m. pradžios Lietuvoje duris atvėrusi nauja tarptautinė vaikų intelekto lavinimo akademija. Čia 4 –12 metų vaikai smagių ir įdomių užsiėmimų metu mokomi ypatingos skaičiavimo mintinai technikos pagal programą, kilusią iš Azijos šalių, ir jau daugiau nei 30 metų taikomą visame pasaulyje.