A. Rakauskas – Darbdavių konfederacijos prezidentas

Darbdavių konfederacijos prezidentu ketverių metų kadencijai išrinktas vienas „Senukų“ akcininkų, dabartinis tarybos pirmininkas Augustinas Rakauskas. Į naujas pareigas jis išrinktas konfederacijos narių kongrese penktadienį.

Tai BNS patvirtino organizacijos prezidiumo narys Vytautas Vidmantas Zimnickas.

Konfederacijos administracijos vadovas Danukas Arlauskas anksčiau BNS sakė, kad A.Rakauskas yra realiausias kandidatas užimti prezidento postą.

Kongrese taip pat pakeisti įstatai ir sutrumpintas konfederacijos pavadinimas, iki šiol ji vadinosi Lietuvos verslo darbdavių konfederacija.

Darbdavių konfederacija prezidento neturi maždaug dešimtmetį, kai iš šių pareigų pasitraukė ir į politiką pasuko Darbo partijos steigėjas, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.

Konfederacija yra nevyriausybinė organizacija, atstovaujanti narių interesams Lietuvoje ir užsienyje, propaguojanti verslo idėjas, smulkaus ir vidutinio verslo plėtrą.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB BNS sutikimo draudžiama.