Moksleiviai dar gali pakliūti į „Jaunojo pedagogo akademiją“

Vasario mėnesį Lietuvos edukologijos universitete (LEU) startavo „Jaunojo pedagogo akademija“, kuri kasmet sukviečia gabiausius Lietuvos moksleivius „pasimatuoti“ pedagogo profesiją ir suteikia galimybę susipažinti su universitetu ir pajusti studentiško gyvenimo skonį. Akademijos metu dalyviai geriau susipažįsta su pedagogo profesija, ugdosi lyderystės, bendravimo, komandinio darbo ir organizavimo įgūdžius.

Šių metų „Jaunojo pedagogo akademijos“ naujovė – trys sesijos skirtingomis studijų sritimis besidomintiems moksleiviams. Socialinių ir humanitarinių mokslų sesijos jau įvyko, tačiau gamtos, matematikos, technologijų ir sporto mokslų sesija dar vyks 2015 m. balandžio 13–17 d. (dokumentai teikiami iki 2015 m. balandžio 1 d. 16 val.). Moksleiviai dar gali registruotis. Daugiau informacijos www.leu.lt/jpa.

„Jaunojo pedagogo akademijoje“ gali dalyvauti 11–12 klasių moksleiviai, kurie turi užpildyti dokumentus ir nusiųsti juos organizatoriams iki nurodytos datos. Dokumentų sąrašą ir jų aprašymą rasite adresu www.leu.lt/jpa.