Birželio 4–5 d. kviečia „Retail Business Kazakhstan 2015“

Birželio 4–5 dienomis Almatoje rengiamas antrasis mažmeninės prekybos atstovų, bankininkų, gamintojų ir platintojų suvažiavimas „Retail Business Kazakhstan 2015“. Tai vienas svarbiausių tarptautinių šiuolaikinio Kazachstano prekybos verslo renginių.

Į „Retail Business Kazakhstan 2015“ laukiama atvykstant didžiausių mažmeninės prekybos įmonių, prekybos tinklų, gamybos kompanijų vadovų, taip pat bankininkų, investuotojų, platintojų, nekilnojamojo turto ekspertų, valdžios atstovų ir kt.

Organizatorių teigimu, dalyvaujantieji renginyje turi puikią galimybę susitikti su esamais klientais ir partneriais bei užmegzti naujų kontaktų, aptarti ir sulaukti atsakymų į rūpimus klausimus, gauti išsamios informacijos apie Kazachstano mažmeninės prekybos rinką, susitikti su galimais investuotojais, sužinoti apie technologines naujoves ir pristatyti savo produktus bei paslaugas.

Susipažinti su renginio programa, dalyviais ir dalyvavimo sąlygomis galima oficialioje „Retail Business Kazakhstan 2015“ organizatorių svetainėje.