Žodynais „Dict.com“ dabar galima naudotis ir portale „Lexilogos“

Ar Jus domina didelės kalbos, ar planuojate išvykti studijuoti į Aziją, ar vasarą aplankyti mažą šalį  ir nemokate jos kalbos? Visiem atvejams galite nemokamai naudotis unikalų žodynų portalą dict.com, kuris siūlo 30 kalbų (tarp jų ir lietuvių kalbą) ir daugiau nei 900 jų kombinacijų. Kai kurios iš kombinacijų buvo neseniai įkeltos į mokymosi portalą Lexilogos, kuris yra patikimas informacijos šaltinis, ypač frankofoniškose šalyse, JAV bei Graikioje.

Dict.com yra unikalus žodynų projektas, tikriausiai tai yra vienintelis žodynas pasaulyje, kuris apima tiek daug kalbų ir jų kombinacijų. Kiekvienoje dalyje pateikiama ne tik leksika, bet ir papildoma informacija (morfologija, prielinksninės konstrukcijos, kontekstai ir t.t.). Prie pagrindinių kalbų (anglų, prancūzų, italų, vokiečių, ispanų bei portugalų)  taip pat galima rasti gramatikos apžvalgas, pokalbius, gimtakalbių tartį ir temines sritis, palengvinančias kalbos mokymąsi.

Kas labai svarbu, žodynai sudaryti ne automatinių vertimų pagrindu, bet kruopščiai parengti profesionalių kalbininkų. Jie nuolat atnaujinami ir papildomi naujomis kalbomis. Todėl lyginant su automatiniais vertėjais, vertimų kokybė yra nepalyginamai geresnė.

Daugiau informacijos apie Dict.com rasite http://dict.com/Info-lt

Žodynai prieinami internete visai nemokamai.