LEU SEF ir Balstogės technikos universiteto Vadybos fakultetas pasirašė naują bendradarbiavimo sutartį

Rugsėjo 8 d. Lietuvos edukologijos universiteto Socialinės edukacijos fakultete (LEU SEF) lankėsi Balstogės technikos universiteto (Lenkija) Vadybos fakulteto dekanė habil. dr. Joanna Ejdys, fakulteto prodekanas dr. Lukasz'as Nazarko, profesorius habil. dr. Joanicjusz'as Nazarko, dr. Katarzyna Anna Kuzmicz ir susitiko su LEU SEF atstovais: dekanu prof. dr. Vytu Navicku, prodekanėmis dr. Viktorija Stasytyte ir Angele Tamulevičiūte, paslaugų verslo administravimo studijų programos komiteto pirmininku doc. dr. Anicetu Ignotu, Ekonomikos ir verslumo katedros vedėju, ekonomikos ir verslo pagrindų studijų programos komiteto pirmininku doc. dr. Romualdu Stankaičiu.

Susitikimo metu aptartos aktualiausios bendradarbiavimo sritys – studijos ir mokslas. Pasidalyta nuomonėmis ir turimomis patirtimis dėl studentų, dėstytojų ir mokslo darbuotojų dalyvavimo stažuotėse ir tarptautinėse programose. Aptarta ir kita galima ir ypač svarbi bendradarbiavimo sritis – dalyvavimas projektuose ir įvairiuose moksliniuose renginiuose.

LEU SEF ir Balstogės technikos universiteto Vadybos fakultetas šią vasarą pasirašė naują Erasmus+ dvišalio bendradarbiavimo sutartį, kuri atveria galimybes paslaugų verslo administravimo, ekonomikos ir verslo pagrindų bakalauro studijų programų ir švietimo įstaigų vadybos ir administravimo magistrantūros studijų programos studentams dalyvauti mainų programoje ir studijuoti Balstogės technikos universitete, Lenkijoje. Šio universiteto studentai jau turi galimybę rinktis mainų studijas ir mūsų universitete. Nauja partnerystė atveria galimybes ir dėstytojų, mokslininkų mainams.