PENKI gavo Šeimos kortelės partnerio apdovanojimą

Publikuota: 2023 m. lapkričio 21 d. antradienis

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) gavo Šeimos kortelės partnerio apdovanojimą kategorijoje „VIRTUALIEJI 2023“. Ši nominacija skirta pagerbti partnerius, kurių dėka šeimoms plačiausiai atsiveria skaitmeninės galimybės, o privilegijos atkeliauja į namus, nepaisant to, kur gyvena. Per metus bendrovė suteikė nuolaidas PENKI šviesolaidiniam internetui daugiau kaip 100-ui Šeimos kortelę turinčių šeimų Vilniaus mieste ir nuolaidas išmaniajai televizijai beveik 50 šeimų visoje Lietuvoje.

„Mūsų įmonei visada buvo svarbu vystyti interneto ir televizijos verslą socialiai atsakingai. Atsiradus galimybei prisijungti prie Šeimos kortelės partnerių programos, neabejodami ja pasinaudojome. Džiaugiamės galėdami didinti savo paslaugų prieinamumą šeimoms, suteikti joms daugiau naudų“, – sako PKKC Rinkodaros departamento vadovas Remigijus Baldauskas.

Šeimos kortelė jau ketvirtus metus išduodama gausioms šeimoms (auginančioms 3 ir daugiau vaikų ar  įvaikių). Šiuo metu kortele naudojasi daugiau kaip 34 tūkst. Lietuvos šeimų, o kortelės programoje dalyvauja apie 300 partnerių Lietuvoje, taip pat Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje.

Šeimos kortelės partnerių apdovanojimų šventę organizavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Socialinių paslaugų priežiūros departamentas prie SADM ir kt. Renginys vyko  Klaipėdoje, Lietuvos jūrų muziejuje, lapkričio 17 d. Nominacijos partneriams buvo suteiktos 4 kategorijose: „YPATINGIEJI 2023“, „LEDLAUŽIS 2023“, „PRAMOGOS 2023“ ir „VIRTUALIEJI 2023“. Nominantus ir laimėtojus išrinko komisija, sudaryta iš šeimos gerovės srityje dirbančių ekspertų ir NVO atstovų.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai