Būstų projektuotojai domėjosi išmaniųjų pastatų privalumais

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ kartu su partnerės UAB „Jung Vilnius“ specialistais dalyvavo seminarų cikle „Draugiškos aplinkai statybos žaliems“, kurį š. m. vasario 13–27 dienomis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje organizavo ekologiškas bei ekonomiškas statybas populiarinančio projekto „EKOcentras“ kūrėjai. skaityti »

„Protingi“ namai – kokybiško gyvenimo rodiklis

Ar kada nors svajojote, kad grįžus namo durys pačios atsivers, užsitrauks užuolaidos, virtuvėje lauks gardi vakarienė, o vonia prisileis karšto vandens? Šios svajonės jau šiandien gali virsti realybe – visa tai įgyvendinti padės intelektinis, arba „protingas“, būstas (angl. Smart House). skaityti »

Žiemiškos „Loft Town“ spalvos

Štai ir pasibeldė žiema į „Loft Town“ duris. Visus kviečiame pasivaikščioti ir pasigrožėti žiema „Loft Town'e“. skaityti »

Sausio 23–25 d. „Loft Town“ atvirų durų dienose – išskirtinis butų išpardavimas

2014 m. sausio 23–25 dienomis nekilnojamojo turto projekto „Loft Town“ vystytojai rengia atvirų durų dienas. skaityti »

Kviečiame pasižvalgyti po „Loft Town“ teritoriją!

Kviečiame pasižvalgyti po sostinėje įgyvendinamo projekto „Loft Town“ teritoriją. skaityti »

Birželio 13–15 d. „Loft Town“ atvirų durų dienos

Gegužės 1–3 dienomis rengtos atvirų durų dienos sulaukė labai didelio lankytojų susidomėjimo, todėl jas rengiame pakartotinai. Visus, kurie nespėjo ar negalėjo susipažindti su projektu „Loft Town“, maloniai kviečiame tai padaryti birželio 13–15 dienomis. skaityti »

Pradedami įrengti pirmieji „Loft Town“ būstai

Kartu su kaštonais pražydo ir projektas „Loft Town“. Baigiami pirmojo etapo statybos darbai – suformuoti vidiniai kiemai, trinkelėmis iškloti takai, jau baigiamos įrengti vaikų žaidimo aikštelės. skaityti »

„Resta 2013“ kvietė išbandyti „protingų“ namų galimybes

Kasmet su inovatyviais sprendimais parodos lankytojus supažindinanti UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ šiemet kvietė išbandyti naujausias „protingų“ pastatų galimybes, padedančias gyventi ne tik patogiai, bet ir ekonomiškai. skaityti »

Atvirų durų dienos „Loft Town“ – nepraleisk progos!

Jau gegužės 1–3 dienomis „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius) vyks atvirų durų dienos. Visų, kurie norės įsigyti „Loft Town“ būstą, laukia išskirtiniai pasiūlymai! skaityti »

„Resta 2013“: „protingų“ namų taupymo galimybės

Š. m. balandžio 24–27 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksta 20-oji tarptautinė statybų ir remonto paroda „Resta 2013“. Tai didžiausia Baltijos šalyse statybų tematikos paroda, skirta tiek verslo profesionalams, tiek visiems kitiems, besidomintiems statybomis, renovacija bei kitomis šio sektoriaus naujienomis. skaityti »