Savitarnos įrangos apsaugos sprendimas „ATMeye.iQ“ – jau 16 metų rinkoje

Lygiai prieš 16 metų sausio pabaigoje Vokietijoje vykusioje technologijų parodoje „Product&Trendshow 2000“ įmonių grupė „Penki kontinentai“ pristatė savo naują produktą – „ATM Eye“(dabartinis pavadinimas – „ATMeye.iQ“). skaityti »

„Knygų Kalėdų“ partnerei įmonių grupei „Penki kontinentai – Prezidentės padėka

Baigėsi penktus metus iš eilės Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“. Ta proga sausio 19 dieną Prezidentūroje surengta iškilminga šventė, kurios metu Prezidentė įteikė padėkas akcijos partneriams, aptarė jos rezultatus. skaityti »

Idrakas Dadašovas: „Svarbiausi IT proveržiai vyksta sandūroje tarp technologinių ir humanitarinių sričių“

Dar prieš dešimt metų terminas „informacinės technologijos“ (IT) reiškė tam tikrą atskirą sritį – kompiuterius, programavimą, internetą. Tačiau šiandien IT tapo kiekvieno žmogaus kasdienybe ir panašu, kad ši jų invazija nesiruošia sustoti. Apie ryškiausias ateities tendencijas IT srityje „Veidas“ pakalbino įmonių grupės „Penki kontinentai“ įkūrėją ir vadovą Idraką Dadašovą. skaityti »

Vilniuje – Baltijos šalių atsiskaitymo mokėjimo kortelėmis forumas

Š. m. lapkričio 26 dieną Vilniuje vyks „Swedbank“ Baltijos šalių atsiskaitymo mokėjimo kortelėmis forumas. Tai renginys, skirtas mažmeninės prekybos, transporto, apgyvendinimo ir maitinimo paslaugų įmonių atstovams. skaityti »

Bankinių technologijų forume „BankIT“ – šiuolaikinės bankininkystės aktualijos ir naujovės

Š. m. lapkričio 18 dieną Minske prasideda dvyliktasis tarptautinis bankinių technologijų forumas „BankIT 2015“. Jame kasmet pristatomos pasaulinės finansų rinkos naujovės, aptariamos tendencijos, diskutuojama apie šiandieną ir rytdieną. skaityti »

„IBC 2015“: nuo modernių vaizdo kamerų iki virtualiosios realybės

Rugsėjo viduryje Amsterdame vyko 48-oji tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda-konferencija „IBC 2015“. Parodoje ne pirmus metus lankėsi ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ delegacija. skaityti »

Dovana Vilniaus Žemynos gimnazijai – šiuolaikiški ekonomikos vadovėliai

Naujų mokslo metų proga Vilniaus Žemynos gimnaziją pasiekė netikėta dovana. Tai Lietuvos laisvosios rinkos instituto parengti vadovėliai „Ekonomika per 31 valandą“, skirti IX–X klasių mokiniams. Šia dovana pasirūpino ir gimnazijai įteikė įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovai. skaityti »

Geri norai gali tapti gerais darbais

Daryti gerus darbus, dalytis gerumu ir šiluma su tais, kuriems labiausiai to reikia, – tai dovana ne tik imančiam, bet ir duodančiam. Tuo netruko įsitikinti ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovai, rugsėjo pradžioje apsilankę ilgametės savo bičiulės gyvūnų globos organizacijos „Lesė“ būstinėje Vilniuje. skaityti »

Vasarą atostogavusį protą metas pažadinti rudenį

Vasarą prasiblaškius ir pailsėjus, pats laikas su naujomis jėgomis ir mintimis kibti į darbus ir mokslus. Juk gyvenimas be naujų žinių, naujų patyrimų būtų nuobodus. Be to, nauji įgūdžiai pravers norint pakeisti profesiją, ieškantis naujo darbo. skaityti »

Bendrovė ASHBURN žengia į Turkmėnistano rinką

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė „ASHBURN International“, sėkmingai dirbanti Lietuvos ir užsienio mokėjimo kortelių, lojalumo sprendimų bei elektroninės komercijos rinkose, užmezgė bendradarbiavimą su Valstybiniu komerciniu Turkmėnistano banku „Dayhan Bank“. skaityti »