VU atvirų durų dienoje – nuo konsultacijų iki išradimų

Rugsėjo 19 d. Vilniaus universitetas visus besidominčius studijomis ir naujausiomis mokslo tendencijomis kvies į atvirų durų dieną, vyksiančią VU bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC, Saulėtekio al. 5). skaityti »

Profesinės mokyklos kviečia į atvirų durų dieną

Balandžio 10 d. daugumoje šalies profesinių mokyklų vyks atvirų durų diena. Mokiniai, jų tėvai kviečiami apsilankyti, susipažinti su šių mokyklų galimybėmis: ko ir kaip galima mokytis, kokia įranga ir technika naudojama mokantis amato, kur galima atlikti praktikas ir kur įsidarbinti. skaityti »

Klaipėdos universiteto atvirų durų dienoje – informacija, paskaitos, ekskursijos, įspūdžiai

Vasario 28-ąją (penktadienį) būsimieji studentai kviečiami daugiau sužinoti apie studijas, dalyvauti ekskursijose, paklausyti paskaitų, išbandyti kai kurių studijų praktinę bazę, susipažinti su Universiteto kolektyvais ir klubais. skaityti »

Šalies profesinėse mokyklose skelbiama atvirų durų diena

Gegužės 21 d. daugumoje profesinių mokyklų vyks atvirų durų diena. Jos tikslas – 9-12 kl. mokinius, jų tėvus, mokytojus supažindinti su šių mokyklų galimybėmis. skaityti »

Atvirų durų diena Vilniaus kolegijoje

Vilniaus kolegija kviečia moksleivius ir mokytojus apsilankyti Atvirų durų dienoje gruodžio 7 d. (penktadienį) Kolegijos Verslo vadybos fakulteto rūmuose (Didlaukio g. 49) nuo 10 iki 13 val. skaityti »

„Loft Town“ atvirų durų dieną – malonios staigmenos

Lapkričio viduryje „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius) šurmuliavo nemažas būrys lankytojų. Projekto įgyvendintojai čia surengė atvirų durų dieną ir pakvietė visus savo akimis pamatyti visiškai įrengtą loftą bei daugiau sužinoti apie šio būsto išskirtinumus ir privalumus. skaityti »

„Loft Town“ atvirų durų diena – jau lapkričio 17 dieną!

Ankstesnėms atvirų durų dienoms sulaukus didžiulės sėkmės, lapkričio 17 dieną, šeštadienį, nuo 10 iki 15 val. projekto „Loft Town“ kūrėjai vėl atveria duris ne tik loftų gerbėjams, bet ir žmonėms, norintiems įsigyti studiją ar naują butą. skaityti »

„Loft Town“ atvirų durų diena sulaukė sėkmės!

„Loft Town“ atvirų durų diena, surengta spalio 13-ąją, susilaukė didžiulio visuomenės susidomėjimo. Renginyje apsilankė daugiau nei 60 žmonių, besidominčių loftais, jų raida, Vilniuje vystomu projektu „Loft Town“ (liet. loftų miestas). skaityti »

Lietuvos banke praūžė atvirų durų diena

Šių metų spalio 2 diena Lietuvos pinigų sistemai buvo ypatinga: prieš 90 metų – 1922 m. spalio 2 d. į apyvartą pirmą kartą išleista nacionalinė valiuta – litas. skaityti »

Susipažinti su loftais – ir Vilniuje, ir Niujorke

Susipažinti su loftų istorija, kultūra, pamatyti loftų erdves ir galimybes, pajusti gyvenimo tokiame būste dvasią vilniečiai ir sostinės svečiai galės spalio 13-ąją, apsilankę sostinėje vystomo modernaus projekto „Loft Town“ organizuojamoje atvirų durų dienoje. skaityti »