Vilniaus šachmatų šventėje – didmeistrių iššūkis vilniečiams

Sekmadienį sostinėje vyko masiškiausia simultano partija, kurioje iššūkį susirinkusiesiems metė šachmatų didmeistrė Viktorija Čmilytė-Nielsen drauge su savo vyru Danijos šachmatų lyderiu Peter Heine Nielsen ir Lietuvos čempionu Dariumi Zagorskiu. skaityti »

„Skynet“ televizijos žiūrovams – šūsnis naujų kanalų rinkinių

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai šį rudenį kviečia pasitikti su geromis naujienomis ir pristato net 7 atnaujintus kanalų rinkinius. Nuo rugsėjo 1 dienos žiūrovai galės rinktis ir mėgautis šiais naujais papildomais rinkiniais: „Vaikams“, „Laisvalaikio“, HD, „Filmų“, „Disney vaikams“, „Viasat dokumentika“ ir „Muzikinis“. skaityti »

„Skynet“ ir VšĮ „Sveikas miestas“ kviečia į didžiausią Vilniaus šachmatų šventę

Artėjantį savaitgalį Vilniuje šurmuliuos Sostinės dienų renginiai. Kasmet daugybę smalsuolių sutraukianti viena didžiausių miesto švenčių ir šiais metais žada daugybę pramogų. Viena jų – pirmą kartą rengiama didžiausia Vilniaus šachmatų šventė. skaityti »

Išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovai ir toliau matys pamėgtus rusiškus kanalus

Pasklidus gandams, kad dalis Lietuvos TV operatorių planuoja nutraukti televizijos kanalų „Pervyj Baltijskij“, REN TV, „NTV Mir“ ir kt. retransliaciją, „Skynet“ skuba nuraminti savo klientus. Šios išmaniosios televizijos žiūrovai ir toliau galės žiūrėti šiuos rusiškus kanalus įprastomis sąlygomis. skaityti »

Studentauk pašėlusiu greičiu su „Skynet“!

Gera pradžia – pusė darbo, todėl šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda visus esamus ir būsimus studentus kviečia pradėti mokslo metus itin smagiai ir triukšmingai. skaityti »

„Skynet“ kviečia atrasti spalvingą kultūros pasaulį!

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda ir vėl kviečia turiningai leisti laisvalaikį. Šįkart – kultūriniuose renginiuose. skaityti »

„Skynet“ – dar daugiau galimybių naršyti sparčiai

Lietuva gali didžiuotis ne tik šviesolaidinio interneto plėtra, bet ir jo sparta. Mūsų šalis patenka į greičiausią šviesolaidinį internetą turinčių Europos šalių dešimtuką. skaityti »

Dovana „Lesės“ veterinarijos klinikai – nemokamas internetas „Skynet“

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ padovanojo tik ką duris atvėrusiai „Lesės“ veterinarijos klinikai nemokamą spartųjį internetą „Skynet“. skaityti »

PC „Europa“ esantis klientų aptarnavimo skyrius pakeitė vietą

Nuo š. m. liepos 18 dienos Konstitucijos pr. 7A esančiame prekybos centre „Europa“ veikiantis „Skynet“ klientų aptarnavimo skyrius perkeliamas iš pirmo aukšto į antrą. Nuo šiol jį bus galima rasti viename iš „burbulų“. skaityti »

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai pristato naują vartotojo sąsają

Šių metų liepos pradžioje išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovams pristatyta nauja grafinė vartotojo sąsaja. Jos kūrėjų teigimu, ji patobulinta ir atnaujinta atsižvelgus į klientų pageidavimus bei pasaulyje vyraujančias tendencijas. skaityti »