Knygų mugėje – neeilinės asmenybės ir įdomūs susitikimai

Vilniaus knygų mugę per keturias dienas aplankė 66 tūkstančiai lankytojų. Laidos „Knygos per Penki TV“ kūrėjas įamžino įdomiausias mugės akimirkas, pakalbino garsiausius autorius. skaityti »

Vilniaus knygų mugė atidaryta – stebėkite transliaciją internete!

„Litexpo“ parodų rūmuose prasidėjusioje knygų mugėje, 5 salėje, galima stebėti, kaip kuriamos laidos „Knygos per „Penki TV“, o tie, kurie negali apsilankyti mugėje, kviečiami ją tiesiogiai stebėti internete. skaityti »

Vyksta Vilniaus knygų mugė!

Lietuvos parodų ir kongresų centrą „Litexpo“ nuo šiandien užkariauja Vilniaus knygų mugė, jos literatūriniai įtariamieji ir tyrėjai – renginys keturioms dienoms atsigręš į Lietuvoje ir pasaulyje mylimą detektyvo žanrą. skaityti »

CONVENE kviečia pasimokyti organizuoti renginius ir užmegzti kontaktų

Vasario 11–12 dienomis „Litexpo“ vyks paroda-kontaktų mugė CONVENE. Jos edukacinę programą bus galima stebėti ne tik parodos salėje, bet ir per internetą. skaityti »

Sausio 23–25 dienomis kviečia „Adventur 2015“

„Adventur“ – vienintelė tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą. skaityti »

Vilniuje pirmą kartą organizuojamas Šeimadienis

Praėjus švenčių šurmuliui, praleiskite laiką prasmingai su šeima. Tėvelių laukia įdomios diskusijos, vaikų - kūrybinė veikla ir žaidimai. skaityti »

Europos Sąjungos fondų projektų kontaktų mugėje – per 800 dalyvių

Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyksta Finansų ministerijos organizuota Europos Sąjungos fondų projektų aštuntoji Kontaktų mugė, kuri pritraukė daugiau nei 800 dalyvių. skaityti »

Vilniuje vyks bendradarbiavimo technologijų konferencija „Cooperation Technologies'2014“

Š. m. rugsėjo 23 dieną Vilniuje, „Litexpo“ konferencijų centre, vyks bendradarbiavimo technologijų konferencija „Cooperation Technologies'2014“. skaityti »

„Life Sciences Baltics 2014“ forume – dalyviai iš 30 pasaulio šalių

Rugsėjo 10-12 d., Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksiantis antrasis tarptautinis gyvybės mokslų forumas „Life Sciences Baltics 2014“ (LSB 2014) jau turi per 500 dalyvių iš 30 pasaulio šalių. skaityti »

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ konferencijoje „LOGIN 2014“: koja kojon su IT inovacijomis

Š. m. balandžio 10–11 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks aštuntoji interneto ir technologijų konferencija „Login 2014“. skaityti »