„Mokymasis, studijos, karjera“ – erdvė geriausiems ateities sprendimams

Tūkstančiai abiturientų ir jaunų žmonių kasmet svarsto ir kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo. Jiems ir skirta paroda „Mokymasis, studijos, karjera“, supažindinanti su studijoms Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis ir naujausiomis profesijomis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste. skaityti »

Moderni mokykla – pažangios Lietuvos pagrindas

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė parodų ir kongresų centre „Litexpo“ atidarė pirmą kartą šalyje organizuotą parodą „Mokykla 2011“. skaityti »

Moksleiviams siūloma mokytis su „Kinect“ ir „Pelėmis išdykėlėmis“

Pirmą kartą Lietuvoje vyksiančioje švietimo inovacijų parodoje „Mokykla 2011” bendrovė „Microsoft“ pasiūlys Lietuvos mokykloms aktyviau išnaudoti žaidimus. skaityti »

„Mokykla - 2011“ – naudinga paroda mokiniams, mokytojams, tėvams

Lapkričio 4–6 d. parodų centre LITEXPO vyks paroda „Mokykla 2011“. skaityti »

Naujoje parodoje MOKYKLA – ateities mokyklos vizija

Ar galima mokymąsi paversti džiaugsmingu naujų žinių atradimu, o standartinę mokyklos dėžutę regėti kaip kūrybišką aplinką, skatinančią vaiką augti ir tobulėti? skaityti »

Atraskite verslo pasaulį su „Penki.lt“!

Spalio 7 dieną Vilniuje, parodų centre „Litexpo“, prasidėjo dvi dienas truksianti konferencija „Versli Lietuva“. skaityti »

Loftai – šiuolaikinio miesto tendencija

Spalio 7–8 dienomis parodų centre „Litexpo“ vyks 10-oji paroda „Miestas. Nekilnojamasis turtas 2011“. skaityti »

Parodoje „Miestas. Nekilnojamasis turtas“ – įvairovė ir nestandartiniai pasiūlymai ieškantiems būsto

Spalio 7–8 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyksiančioje 10–oje parodoje „Miestas. Nekilnojamasis turtas 2011“ lankytojai ras didelę būstų pasiūlą ir daugybę projektavimo bei harmoningos aplinkos kūrimo idėjų bei galės susipažinti su specialistų įžvalgomis apie nekilnojamojo turto rinkos tendencijas, apie tai, kaip, kada ir kur pirkti būstą. skaityti »

LITEXPO planuose – nauji projektai ir aukšto tarptautinio lygio renginiai

Nuo rugsėjo Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO tradiciškai pradeda antrąjį šių metų veiklos sezoną, kuriame lankytojų lauks ne tik tradiciniai, bet ir visiškai nauji projektai. skaityti »

Savaitės naujienos

Svarbiausios savaitės naujienos trumpai (2011 metų lispo skaityti »