HP oficialiai pristatė „Open webOS 1.0“

Kompanija HP išleido galutinę operacinės sistemos „webOS“ versiją 1.0 su atviruoju kodu. skaityti »

HP

HP pristatė hibridinius ir itin plonus nešiojamuosius kompiuterius jutikliniu ekranu

HP pristatė naujus nešiojamuosius kompiuterius daugiataškio lietimo ekranais, taip pat unikalaus dizaino hibridinį kompiuterį, kuris suteikia daugiau laisvės rinkti, kaip dirbti, naršyti internete ir pramogauti. skaityti »

HP

Nauji HP kompiuteriai verslui patenkins įmonių poreikius

HP papildė verslui skirtų integruotųjų, „viskas viename“ stacionarių kompiuterių krepšelį dviem naujais „HP Compaq Elite 8300 All-in-One“ ir „HP Compaq Pro 6300 All-in-One“ modeliais, kurie pasižymi patikimumu, pažangiomis saugumo charakteristikomis ir užima mažai vietos. skaityti »

HP

HP kompiuterijos ir spausdinimo priemonės padės siekti mokslo aukštumų

HP gali pasiūlyti įrenginių, kurie padės moksleiviams ir studentams siekti tobulumo atliekant įvairiausias užduotis – rašant rašinį, rengiant pristatymą ar įgyvendinant kūrybinius projektus. skaityti »

HP

HP pristatė didelio našumo stacionarias ir mobiliąsias darbo stotis

Vaizdo turinio kūrėjams, dizaineriams, konstruktoriams ir kitiems profesionalams, kurių amatas reikalauja galingų kompiuterių, kompanija HP pasiūlė naujas stacionarias „HP Z220“ ir mobiliąsias „HP EliteBook“ darbo stotis, pasižyminčias patikimumu bei profesionaliomis savybėmis. skaityti »

HP

HP technologijos padėjo įkvėpti gyvybę filmo „Madagaskaras 3“ vaizdams ir veikėjams

HP technologijos padėjo „DreamWorks“ animatoriams sukurti filmą „Madagaskaras 3“, kurį sudaro per 120 tūkst. kompiuterių sugeneruotų kadrų. skaityti »

HP

HP plonų ir lengvų nešiojamųjų kompiuterių kolekcijoje – nauji modeliai

HP papildė savo pripažintą nešiojamųjų kompiuterių kolekciją naujais itin plonais ir lengvais „Ultrabook“ bei „Sleekbook“ tipo modeliais. skaityti »

HP

„Hewlett-Packard“ ketina atleisti 25 tūkst. darbuotojų

JAV bendrovė „Hewlett-Packard“ (HP), didžiausia pasaulyje asmeninių kompiuterių gamintoja, ruošiasi atleisti 25 tūkst. darbuotojų. skaityti »

HP

Nauji HP sprendimai padės verslui efektyviau dirbti su informacija

HP pristatė naujus vaizdavimo ir spausdinimo gaminius: spausdintuvus, skenerius, paslaugas bei sprendimus su produktyvumą didinančiomis priemonėmis, taip pat saugumo ir mobiliuosius sprendimus, kuriuos naudodamos įvairių dydžių įmonės gali efektyviau ir saugiau dirbti su informacija ir bendradarbiauti. skaityti »

HP

HP išleido specializuotus sprendimus verslui

HP pristatė galingus produktus ir sprendimus verslui, pasižyminčius energiją taupančiomis, apsaugą ir našumą didinančiomis funkcijomis. skaityti »

HP