HP vadovė žada padidinti investicijas į mokslinius tyrimus ir plėtrą

Generalinė direktorė ir kompanijos „Hewlett-Packard“ prezidentė Meg Whitman pranešė apie ketinimus šiais metais gerokai padidinti investicijas į mokslinius tyrimus ir plėtrą. skaityti »

HP

HP sujungs kompiuterių ir spausdintuvų padalinius

Kompiuterinę techniką gaminančios kompanijos „Hewlett-Packard“ (HP) generalinė direktorė Meg Witman planuoja sujungti kompiuterių ir spausdintuvų padalinius skaityti »

HP

Naujosios HP darbo stotys suteiks daugiau galios ir galimybių profesionalams

Daugiau galios profesionalams, dirbantiems su sudėtingomis grafikos, analizės programomis, pasiūlė HP, pristačiusi naujas, galingas HP Z serijos darbo stotis Z820, Z620 ir Z420 su didesnėmis daugiabranduolinių procesorių galimybėmis, geresniu plečiamumu. skaityti »

HP

Nauji HP terminaliniai kompiuteriai – patogesniam, efektyvesniam ir saugesniam nuotoliniam darbui

HP pristatė ir balandį pradės tiekti naujus galingus „HP t610“ ir „HP t510“ terminalinius kompiuterius, priklausančius lanksčiajai serijai ir pasižyminčius saugumo galimybėmis. skaityti »

HP

HP naujiena grafikos profesionalams – pirmoji pasaulyje integruotoji darbo stotis su 27 colių ekranu

HP pristatė naujausią savo kūrinį grafikos dizaineriams – pirmąją pasaulyje integruotąją, „viskas viename“ tipo darbo stotį HP Z1 su 68,6 cm (27 colių) įstrižainės ekranu. skaityti »

HP

Naujieji HP spalvoti lazeriniai spausdintuvai nedidelėms įmonėms siūlo profesionalią kokybę

HP pristatė naujus „HP LaserJet“ spausdintuvus, kurie mažoms ir vidutinėms įmonėms suteiks galimybę profesionalia kokybe spausdinti spalvotus dokumentus ir padidinti savo produktyvumą bei efektyvumą. skaityti »

HP

„Batuotas katinas Pūkis“ atgijo su HP technologijomis

Kalėdų išvakarėse į kino teatrus pakviesianti filmo „Batuotas katinas Pūkis“ premjera išsiskirs dar nematytais animacijos sprendimais. skaityti »

HP

HP: nuo šiol „WebOS“ – atviro kodo projektas

„Hewlett Packard“ paskelbė, kad operacinę sistemą „WebOS“ nuo šiol vystys kaip atviro kodo projektą. skaityti »

HP

HP pristatė „Slate“ planšetinį kompiuterį, skirtą verslui

HP pristatė naujausią savo gaminį – mobiliesiems verslo vartotojams skirtą planšetinį kompiuterį „HP Slate 2 Tablet PC“ su daugiataškiu jutikliniu valdymu, daugiaužduotiniu režimu ir integruotomis saugumo priemonėmis. skaityti »

HP

HP pripažinta lydere spausdintuvų ir daugiafunkcinių įrenginių rinkos ataskaitoje

Naujausioje kasmetinėje „Gartner“ „Magic Quadrant“ visą pasaulį apimančioje ataskaitoje apie daugiafunkcius įrenginius ir spausdintuvus HP buvo pripažinta lydere. skaityti »

HP