HP pajamos šiemet didėjo, 2012-aisiais bendrovė stiprins pozicijas

Pasaulinė IT sprendimų kompanija „Hewlett-Packard“ (HP) paskelbė šių metų ketvirtojo fiskalinio ketvirčio (rugpjūtis-spalis) ir visų 2011 metų finansinius rezultatus. skaityti »

HP

HP pristatė 3D skenavimo įrenginį, stilingus spausdintuvus ir kitas spausdinimo inovacijas

Technologijų kompanija „Hewlett–Packard“ pristatė naujus daugiafunkcius spausdintuvus namų vartotojams bei smulkioms ir vidutinėms įmonėms. skaityti »

HP

HP pristatė planšetinį kompiuterį „Slate 2“

Kompanija HP pristatė naują verslo klasės planšetinį kompiuterį „Slate 2“. skaityti »

HP

HP antrus metus iš eilės įvertinta meistriškumo sertifikatu už klientų aptarnavimą

Technologinių paslaugų pramonės asociacija (angl. Technology Services Industry Association – TSIA) įvertino HP kompiuterių ir spausdintuvų techninio aptarnavimo bei paslaugų Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regione kokybę ir suteikė Aptarnavimo meistriškumo (angl. Excellence in Service Operations) sertifikatą. skaityti »

HP

HP naujovė verslo klientams – našus, vietą taupantis, integruotas „viskas viename“ stalinis kompiuteris

HP verslo klientams pasiūlė naujovę rinkoje – įmonių poreikiams pritaikytą „Elite“ serijos integruotąjį „viskas viename“ tipo stalinį kompiuterį su antrosios kartos „Intel“ technologija „Core vPro“. skaityti »

HP

HP spausdintuvai dirbs su „Mac OS X Lion“ operacine sistema

Kompanija HP paskelbė, kad jos spausdintuvų tvarkyklės veiks ir su „OS X Lion“ – naująja „Apple“ operacine sistema. skaityti »

HP

Verslas laukia didesnės IT specialistų iniciatyvos

Apklausos apie bendravimą su IT specialistais rezultatai atskleidžia, kad geriausia šios srities specialisto savybė – gebėjimas greitai išspręsti problemą. skaityti »

HP

Besikeičiantis IT specialistų vaidmuo reikalauja daugiau socialinių įgūdžių

Tokios technologijų naujienos, kaip „debesų“ kompiuterija ir mobilusis spausdinimas, ugdo įmonių informacinių technologijų (IT) specialistams vis svarbesnius vadinamus „minkštuosius įgūdžius“. skaityti »

HP

Našūs ir nebrangūs nauji HP nešiojamieji kompiuteriai su AMD technologijomis

HP išplėtė savo nešiojamųjų kompiuterių, skirtų namų vartotojams ir verslui, asortimentą, papildydama jį 4 naujais modeliais, naudojančiais naujausią AMD technologiją „VISION Technology“. skaityti »

HP

HP pristatė kompaktišką daugiafunkcinį lazerinį spausdintuvą

HP pristatė mažiausią spalvotą daugiafunkcinį lazerinį spausdintuvą „HP LaserJet Pro 100 color MFP M175nw“. skaityti »

HP