HTC ir „Microsoft“ pristato telefonus su „Windows“

Pasaulinė mobiliųjų inovacijų lyderė HTC ir korporacija „Microsoft“ pristatė pirmuosius bendrus „Windows“ telefonus „8X“ ir „8S“. skaityti »

HTC

Pirmieji HTC telefonai 8X ir 8S su operacine sistema „Windows Phone 8“

Mobiliųjų telefonų gamintojai iš Kinijos HTC ir JAV korporacija „Microsoft“ pristatė pirmuosius bendrus telefonus su „Windows Phone 8“ operacine sistema – 8X ir 8S. skaityti »

HTC

BS/2 ir HTC Baltarusijos rinkoje pristatys bendrą kasos sprendimą

Bendrovė BS/2 su partnere НТС sėkmingai įgyvendino bendrą projektą dėl mokėjimo terminalo „Beetle/Mini“ įtraukimo į Valstybinį kasos aparatų ir specialiųjų kompiuterinių sistemų, leidžiamų naudoti Baltarusijos Respublikos teritorijoje, registrą. skaityti »

HTC

HTC uždrausta gaminti planšetes su „Windows 8“

Bendrovė „Microsoft“ mobiliųjų prietaisų gamintoją HTC išbraukė iš bendrovių, kurios gamins ARM planšetes su „Windows 8“, sąrašo. skaityti »

HTC

„Samsung“ ir „Apple“ dominuoja išmaniųjų telefonų rinkoje

Pasaulyje išmaniųjų telefonų tiekiama vis daugiau. skaityti »

HTC

HTC planuoja nuosavą mobilųjį procesorių

Siekdama sumažinti savo priklausomybę nuo pasaulinių mikroprocesorių gamintojų, kompanija HTC pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „ST-Ericsson“. skaityti »

HTC

HTC finansų departamentui vadovaus Chia-Lin Changas

Pasaulinis mobiliųjų technologijų gamintojas HTC paskelbė keičiantis finansų vadovą. Nuo šios savaitės kompanijos finansų departamentui vadovauja Chia-Lin Changas. skaityti »

HTC

HTC patentavo biometrinio mobiliųjų prietaisų atblokavimo metodą

JAV patentų ir prekės ženklų valdyba (USPTO) kompanijai HTC išdavė patentą „Kompiuterinių įrenginių atblokavimo metodas“. skaityti »

HTC

HTC pristatė „One“ telefonų seriją

Kompanija HTC šiandien pristatė naują išmaniųjų telefonų seriją „One“. skaityti »

HTC

HTC išleis išmanųjį telefoną „Primo“

Interneto šaltinių teigimu, kompanija HTC tarp kitų savo naujovių vasario 27–kovo 1 dienomis Barselonoje vyksiančioje parodoje „Mobile World Congress 2012“ pristatys operacinės sistemos „Android“ valdomą išmanųjį telefoną „Primo“. skaityti »

HTC