„Penki“ transliavo A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą internete

Balandžio 5-osios vakarą garsi Lietuvos dizainerė Agnė Kuzmickaitė kūrybinių industrijų centre „Pakrantė“ pristatė jau šeštąją asmeninę 2018–2019 metų prêt-à-porter kolekciją, kurią, kaip ir kasmet, tiesiogiai internete www.scena.lt ir www.zmones.lt transliavo „Penki“. skaityti »

Stebėkite A. Kuzmickaitės 2017/2018 metų kolekcijos pristatymą

Garsi Lietuvos dizainerė Agnė Kuzmickaitė jau penktus metus iš eilės pavasarį pristato savo naujausių darbų kolekciją. skaityti »

„We run Vilnius“ – penktą kartą Vilniaus gatvėse

Gegužės 22 d. Vilniaus centre jau penktą kartą organizuojamos didžiausios pavasario bėgimo varžybos „We run Vilnius“. skaityti »

Pažintis su naujausia Agnės Kuzmickaitės kolekcija – ir internete

Šiųmetis pavasaris džiugina ne tik saule ir bundančia gamta, bet ir įkvepiančiomis idėjomis. Savo naujais kūriniais šį pavasarį su visais mados gerbėjais dalinsis viena žinomiausių savo kartos Lietuvos dizainerių Agnė Kuzmickaitė, kurios prekinis ženklas – drugelis – jau tapo atpažįstamas daugelio. skaityti »

Vilniaus Kalėdų eglutėje sekamų pasakų galima klausytis ir internetu

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ Kalėdų eglutėje įrengė vieną moderniausių kilnojamųjų internetinės transliacijos studijų, valdomų nuotoliniu būdu, o transliacija vykdoma mobiliuoju „Tele2“ 4G internetu. Tai – bendrovių dovana visiems, nekantriai laukiantiems šv. Kalėdų. skaityti »

Moksleiviai bus mokomi programuoti garaže ir per internetą

Didžioji dalis Lietuvos moksleivių norėtų išmokti programuoti ir mano, kad būsimose darbo paieškose šios žinios bus reikalingos. skaityti »

Vilniaus centre – naktinis moterų bėgimas

Rugpjūčio 22 d. Vilniaus centre vyks naktinis moterų bėgimas. Stebėkite jį lauko ekrane arba per internetą! skaityti »

Zarasuose praūžė Europos motorlaivių čempionatas

Rugpjūčio 14–16 dienomis Zarasuose vyko Europos „Formulės-2“ motorlaivių čempionatas. Tie, kas negalėjo atvykti į Zarasus, galėjo stebėti tiesioginę transliaciją svetainėse www.15min.lt ir www.scena.lt. skaityti »

Stebėkite „Formulės 2“ čempionato transliaciją internete

Rugpjūčio 14–16 dienomis Zarasuose, Zaraso ežere, prasidės „Formulės-2“ motorlaivių Europos čempionatas. Stebėkite transliaciją internete! skaityti »

Išmanios moterys skatinamos imtis verslo

Jau du mėnesius trunkančio projekto „Išmani moteris“ renginius galima stebėti ir per internetą. skaityti »