Lietuva turi efektyviau naudotis inovacijomis

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė apžiūrėjo Lietuvą išgarsinusio lazerio gamyklą „Ekspla". skaityti »

Lietuvą pasaulyje garsina gabūs vaikai

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė priėmė tarptautinių mokinių olimpiadų ir konkursų dalyvius bei pasveikino laimėtojus, jų mokytojus ir komandų vadovus. skaityti »

Prezidentė pasirašė teisės aktus dėl griežtesnės bankų ir finansų rinkos priežiūros

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė griežtesnei ir efektyvesnei finansų rinkos priežiūrai būtinus teisės aktus, kurie leis sustiprinti komercinių bankų priežiūrą ir sutelkti finansų rinkos priežiūros funkcijas (ir riziką ribojančios, ir finansinių paslaugų teikimo priežiūros) vienoje institucijoje – Lietuvos banke. skaityti »

Prezidentė pasirašė SNORO banko pertvarkai būtinus teisės aktus

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė sklandžiai banko „Snoras“ pertvarkai būtinus teisės aktus, kuriuos Seimas priėmė skubos tvarka. skaityti »

Moderni mokykla – pažangios Lietuvos pagrindas

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė parodų ir kongresų centre „Litexpo“ atidarė pirmą kartą šalyje organizuotą parodą „Mokykla 2011“. skaityti »

D. Grybauskaitė populiarumu „Facebook“ lenkia daugelį Vakarų politinių lyderių

Ryšių su visuomene kompanijai socialiniame tinkle „Facebook“ atlikus politikų gerbėjų puslapių analizę, paaiškėjo, kad populiarumu Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė nusileidžia tik Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentui Barakui Obamai. skaityti »

Mokytojo misija – doras ir atsakingas Lietuvos pilietis

Tarptautinės mokytojų dienos išvakarėse Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė į šventinį renginį pakvietė Metų mokytojo vardą pelniusius pedagogus ir Lietuvos mokytojų dalykinių asociacijų atstovus. skaityti »

Naujų mokslo metų prioritetai – lituanistinis švietimas, darželių tinklo plėtra ir tikslingas finansavimas

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė su švietimo ir mokslo ministru Gintaru Steponavičiumi aptarė, kaip šalies mokyklos pasirengusios naujiems mokslo metams ir kaip bus įgyvendinamas naujasis Švietimo įstatymas. skaityti »

Savaitės naujienos

Svarbiausios savaitės naujienos trumpai (2011 metų liepos 18–22 d.). skaityti »

Dienos naujienos

Svarbiausios dienos naujienos trumpai (2011 metų liepos 19 d.). skaityti »