Vilniuje – progreso konferencija „LOGIN 2012“

Visi, besidomintys naujausiomis technologijomis ir interneto tendencijomis, š. m. gegužės 31–birželio 1 dienomis renkasi „Litexpo“ konferencijų centre, kur jau šeštus metus iš eilės vyksta didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „LOGIN 2012“. skaityti »

„Yahoo!“ atstovas: didžiausias iššūkis internete – privačių duomenų saugumas

Konferencijoje LOGIN „Yahoo!“ mažmeninės prekybos vadovas Europos regione J. Partridge'as kartu su „Wikipedia“, „Skype“, „SoundCloud“ ir kt. kompanijų atstovais kalbės apie kūrybingumą ir naujus internetinės reklamos formatus, dalinsis įžvalgomis apie technologijų progresą. skaityti »

„Yahoo!“ išleido naršyklę „iPhone“ ir „iPad“

Bendrovė „Yahoo!“ išleidžia naršyklės ir paieškos sistemos hibridą „Axis“, kuris veikia ir kompiuteryje, ir išmaniajame telefone, ir planšetėje. skaityti »

„Alibaba“ savo akcijas iš „Yahoo!“ išpirks už 7,1 mlrd. dolerių

Didžiausia Kinijos prekybos internete kompanija „Alibaba“ susitarė iš JAV interneto bendrovės „Yahoo!“ už maždaug 7,1 mlrd. JAV dolerių (19,17 mlrd. Lt) išpirkti 20 proc. savo pačios akcijų. skaityti »

Atleistas „Yahoo!“ generalinis direktorius liko be išeitinės kompensacijos

Buvęs „Yahoo!“ generalinis direktorius Skotas Tompsonas negaus kompensacijos už nutrauktą darbo sutartį. skaityti »

„Yahoo!“ generalinis direktorius atsistatydina

Bendrovės „Yahoo!“ generalinis direktorius Skotas Tompsonas (Scott Thompson) po skandalo dėl išsilavinimo traukiasi iš posto. skaityti »

„Yahoo!“ bus padalyta į tris padalinius

Interneto kompanija „Yahoo!“ bus padalyta į tris padalinius. Apie tai praneša agentūra „Reuters“, cituodama įmonės vadovo Scotto Tompsono žodžius. skaityti »

„Yahoo!“ apkaltino „Facebook“ pažeidus patentus

Kompanija „Yahoo!“ grasina socialiniam tinklui „Facebook“ teismais dėl galimo patentų pažeidimo. skaityti »

Naujasis „Yahoo!“ vadovas – Skotas Tomsonas

Rugsėjo pradžioje atleisto Jungtinių Amerikos Valstijų interneto kompanijos „Yahoo!“ vadovo Kerol Barc postą užėmė buvęs internetinio atsiskaitymo kompanijos „PayPal“ prezidentas Skotas Tomsonas. skaityti »

Kinai su japonais už „Yahoo!“ pasiūlys 25 mlrd. dol.

Japonijos kompanija „SoftBank“ ir interneto parduotuvė „Alibaba“ pasiruošusios už vieną bendrovės „Yahoo!“ akciją pasiūlyti 20 JAV dolerių – t. y. 24,8 mlrd. dolerių už visą įmonę. skaityti »