Anonsuota planšetė „Huawei MediaPad 7 Youth“

Kompanija „Huawei“ oficialiai anonsavo savo naują biudžetinę planšetę „MediaPad 7 Youth“. Iš daugumos konkurentų ji išsiskiria įdiegtu 3G-modemu. skaityti »

„Huawei“ prakalbo apie suomių „Nokia“ įsigijimą

„Huawei“ atstovai po ploniausio išmaniojo telefono pasaulyje „Ascend P6” pristatymo užsiminė apie galimybę įsigyti Suomijos kompaniją „Nokia“. skaityti »

„Huawei Ascend P6“ – naujas ploniausias išmanusis telefonas pasaulyje

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšio technologijų tiekėjų „Huawei“ pristatė ploniausią pasaulyje išmanųjį telefoną „Ascend P6“. skaityti »

„Huawei“ pristato daugiafunkcinį „Ascend G510“

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ pristatė išmanųjį telefoną „Ascend G51“. skaityti »

ES spaudžia Kinijos telekomunikacijų įrangos gamintojus

Europos Sąjunga (ES) apkaltino Kinijos telekomunikacijų kompanijas „Huawei“ ir ZTE pažeidus antidempingo bei sąžiningos konkurencinės kovos principus. skaityti »

„Huawei“ prognozuoja 10 proc. kompanijos pajamų augimą

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ paskelbė 2012 metų finansinius rezultatus. skaityti »

„Huawei“ pristatė belaidžio ryšio sprendimus automobiliams

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšio technologijų tiekėjų „Huawei“ pristatė pirmąją automobiliams skirtų belaidžio ryšio sprendimų seriją. skaityti »

„Huawei“ pristatė programinės įrangos inovaciją

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšio technologijų sprendimų tiekėjų „Huawei“ Pasauliniame mobiliųjų technologijų kongrese „Mobile World Congress 2013“ pristatė programinę įrangą „AirSharing“. skaityti »

„Huawei“ pristatė naują flagmaną „Ascend P2“

Kinijos bendrovė „Huawei“ pristatė išmanųjį telefoną „Ascend P2“, kurį gamintojai tituluoja greičiausiu pasaulyje. skaityti »

Išmaniųjų telefonų rinkoje „Huawei“ išsiveržė į trečiąją vietą

„Huawei“ per metus sugebėjo parduoti net 89,5 proc. daugiau išmaniųjų telefonų. skaityti »