„Huawei“ paskelbė 2012 metų finansinius rezultatus

„Huawei“ finansų vadovės Cathy Meng teigimu, 2012 metais kompanija pasiekė efektyvų augimą, sutelkdama dėmesį į klientus, kompanijos valdymo racionalizavimą ir efektyvumo didinimą. C. Meng yra teigiamai nusiteikusi dėl būsimo augimo perspektyvų. skaityti »

„Huawei“ turi naują flagmaną – „Ascend D2“

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė „HUAWEI Ascend D2“. skaityti »

„CES 2013“ parodoje „Huawei“ pristatė mažiausią pasaulyje modemą

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacinių ir ryšio technologijų sprendimų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė mažiausią pasaulyje modemą „UltraStick E3331“. skaityti »

„Huawei“ pristatė pirmąjį „Windows Phone 8“ išmanųjį telefoną

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė pirmąjį „Windows Phone 8“ išmanųjį telefoną „HUAWEI Ascend W1“. skaityti »

„Huawei“ pristatė išmanųjį telefoną su didžiausiu pasaulyje ekranu

Viena iš pasaulyje pirmaujančių informacijos ir ryšių technologijų tiekėjų „Huawei“ parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES 2013) pristatė išmanųjį telefoną su didžiausiu pasaulyje ekranu – „HUAWEI Ascend Mate“. skaityti »

„Huawei“ Suomijoje kurs tyrimų centrą

Kompanija „Huawei“ ketina stiprinti savo pozicijas Europos rinkoje ir sukurti nuosavą tyrimų centrą Suomijos sostinėje. skaityti »

„IFA 2012“ parodoje pristatytos „Huawei“ naujienos rudenį atkeliaus į Lietuvą

„Huawei“ ką tik įvykusios „IFA 2012“ parodos metu pristatė šio pusmečio naujienas – naująjį flagmaną „Huawei Ascend D1 Quad XL“, planšetę „MediaPad 7 Lite“ ir vidutinės klasės išmanųjį telefoną „Huawei Ascend G 600“. skaityti »

ZTE, „Huawei“ ir LG atkakliai kovoja dėl pozicijų išmaniųjų telefonų rinkoje

Analitinės bendrovės, tiriančios pasaulinę išmaniųjų telefonų rinką, atkreipia dėmesį, kad artimiausiu metu, dar iki šių metų pabaigos, rinka labai pasikeis. Pozicijas prarandančios „Research in Motion“, HTC ir „Nokia“ užleidžia pozicijas ZTE, „Huawei“ ir LG. skaityti »

„Huawei“ pristatys telefoną su „Windows Phone 8“

Mobiliųjų technologijų bendrovė „Huawei“ paskelbė apie naują savo bendradarbiavimo su „Microsoft“ etapą ir planus pristatyti pirmąjį telefoną su „Windows Phone“ operacine sistema. skaityti »

„Huawei“ kuria savo sąsają „Android“ operacinei sistemai

Bendrovė „Huawei“ kuria savo sąsają specialiai išmaniesiems telefonams, veikiantiems su operacine sistema „Android“. skaityti »