Spalio 24–30 d. – Atvirosios prieigos savaitė

Spalio 24–30 d. visame pasaulyje vyksta Atvirosios prieigos savaitė. Šios savaitės tikslas – supažindinti akademinės bendruomenės ir visuomenės narius su atvirosios prieigos iniciatyvomis ir paskatinti jose dalyvauti. skaityti »

LEU

Anglų kalbos mokytojai ir dėstytojai rinksis į kasmetinę asamblėją ir konferenciją

Lietuvos edukologijos universiteto Filologijos fakulteto Anglų filologijos katedra kartu su socialiniu partneriu Lietuvos anglų kalbos mokytojų asociacija kviečia anglų kalbos mokymo specialistus, dirbančius įvairiose ugdymo įstaigose, į 18-ąją asamblėją ir konferenciją. skaityti »

LEU

Premjeras sveikina LEU rektorių jubiliejinio gimtadienio proga

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius Vyriausybės vardu sveikina Lietuvos edukologijos universiteto rektorių Algirdą Gaižutį 75 metų jubiliejaus proga, pažymėdamas jo aktyvią ir kūrybingą mokslinę veiklą, reikšmingus darbus, svarbius Lietuvos valstybei, mokslui, švietimui ir kultūrai. skaityti »

LEU

Kviečiame į LEU rektoriaus akademiko Algirdo Gaižučio knygos „Vaikystė ir grožis“ sutiktuves

Spalio 18 d. Lietuvos mokslų akademijos (LMA) didžiojoje konferencijų salėje vyks Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) rektoriaus akademiko Algirdo Gaižučio knygos „Vaikystė ir grožis“ sutiktuvės. skaityti »

LEU

LEU dalyvaus konferencijoje-festivalyje „Studfestas“

Spalio 14 d. „Siemens“ arenoje (Vilnius) vyks konferencija-festivalis „Studfestas“, padėsiantis moksleiviams atsakyti į klausimus apie studijas ir karjerą. Ką daryti baigus mokyklą, kokias studijas rinktis? skaityti »

LEU

Atrask ką nors naujo: „Tyrėjų nakties“ renginiai LEU

Kasmet, paskutinį rugsėjo penktadienį, vykstanti „Tyrėjų naktis“ sukviečia gausybę mokslo entuziastų į daugiau nei 250 nemokamų ir nepakartojamų renginių visoje Lietuvoje. skaityti »

LEU

Prezidentas V. Adamkus ir H. Juškevičius su švietimo ministre aptarė VDU ir LEU jungimąsi

Vytauto Didžiojo (VDU) ir Lietuvos edukologijos (LEU) universitetų tarybų pirmininkai – Prezidentas Valdas Adamkus ir UNESCO generalinio direktoriaus patarėjas Henrikas Algirdas Juškevičius – aptarė šiuo metu vykstančius VDU ir LEU jungimosi procesus. skaityti »

LEU

LEU vaikų darželio „Mažųjų akademija“ laukia vaikų

Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) Ugdymo mokslų fakulteto dėstytojai subrandino ir įgyvendino idėją – vaikų darželis „Mažųjų akademija“ jau laukia vaikų. skaityti »

LEU

Kaip išnaudoti mobiliojo telefono galimybes ugdymo procese?

Įtraukus mobilųjį telefoną į ugdymo procesą, jis ugdytiniams neatrodys toks trokštamas kaip uždraustas vaisius. skaityti »

LEU

LEU pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos Respublikos aplinkos ministerija

Lietuvos edukologijos universitetas (LEU) liepos 8 d. pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos Respublikos aplinkos ministerija. Sutartį pasirašė LEU rektorius akad. Algirdas Gaižutis ir Lietuvos Respublikos aplinkos ministras Kęstutis Trečiokas. skaityti »

LEU