Skatinama Lietuvos–Šveicarijos partnerystė inovacijų srityje

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) ir Kazimiero Simonavičiaus universitetas (KSU) surengė Lietuvos–Šveicarijos bendradarbiavimo susitikimą, kuriame Lietuvos mokslininkai ir verslininkai galėjo užmegzti naudingų kontaktų, dalintis idėjomis bei generuoti naujus inovacinius projektus. skaityti »

MITA kviečia studentus stažuotis NASA mokslinių tyrimų centre

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) skelbia konkursą studentams dėl tarptautinės stažuotės NASA mokslinių tyrimų centre, kurios metu studentai galės įgyti unikalių žinių ir praktinės patirties. skaityti »

Mokslininkai ir studentai raginami steigti įmones

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia mokslininkus, tyrėjus ir studentus, turinčius idėjų, kaip mokslo žinias paversti verslu, dalyvauti konkurse. skaityti »

Jaunieji mokslininkai kviečiami dalyvauti konferencijoje „Life Sciences Baltics 2012“

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia jaunuosius tyrėjus dalyvauti tarptautinėje konferencijoje „Life Sciences Baltics 2012“, kuri vyks rugsėjo 12–14 d. Vilniuje. MITA siekia atrinkti 20 perspektyvių jaunųjų mokslininkų (doktorantų), kuriems bus suteikta galimybė apsilankyti šioje konferencijoje nemokamai. skaityti »