R. Šadžius Vokietijoje, Ispanijoje ir Italijoje pristatys Lietuvos pasirengimą įsivesti eurą

Finansų ministras Rimantas Šadžius šią savaitę lankysis Vokietijoje, Ispanijoje ir Italijoje, kur šių šalių finansų ministrams ir kitiems aukštiems pareigūnams pristatys Lietuvos pasirengimą įsivesti eurą. skaityti »

JK ministras: Sėkmingą dviejų šalių bendradarbiavimą būtina tęsti

Finansų ministras Rimantas Šadžius susitiko su Jungtinės Karalystės Europos reikalų ministru David Lidington. skaityti »

ECOFIN ministrai tarsis dėl Bendro bankų pertvarkymo mechanizmo

Finansų ministras Rimantas Šadžius dalyvavo Briuselyje vykusiame Europos Sąjungos ekonomikos ir finansų ministrų tarybos (ECOFIN) posėdyje. skaityti »

Europos Komisija Lietuvos galimybes jau kitais metais įsivesti eurą vertina kaip labai realias

Lietuvos finansų ministras Rimantas Šadžius su Europos Komisijos pirmininko pavaduotoju, Komisijos nariu atsakingu už Ekonomikos ir finansų klausimus bei eurą Olli Rehnu aptarė Lietuvos pažangą ir mūsų valstybės pasirengimą stojimui į euro zoną. skaityti »

R. Šadžius: „Tikimės, kad jau nuo kitų metų visose trijose Baltijos valstybėse cirkuliuos vieninga valiuta“

Lietuvos finansų ministras Rimantas Šadžius Rygoje dalyvavo euro įvedimui Latvijoje skirtame renginyje, į kurį pakvietė šios šalies Ministras Pirmininkas. skaityti »

Pokalbio su Didžiosios Britanijos iždo kancleriu akcentas – finansų rinkų klausimai

Lietuvos finansų ministras Rimantas Šadžius Briuselyje su Didžiosios Britanijos iždo kancleriu George Osborne aptarė Lietuvos pirmininkavimo ES tarybai prioritetus. skaityti »