„Šeima 2015“ – prasmingas laikas su savo artimaisiais

Pirmąjį spalio savaitgalį sostinės „Siemens“ arena šurmuliavo nuo vaikų klegesio – čia vilniečius ir miesto svečius kvietė paroda „Šeima 2015“. skaityti »

Modernizuojamas „Skynet“ tinklas užtikrins dar sklandesnį interneto ryšį

Didėjant klientų skaičiui ir augant jų poreikiams, bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ ir toliau modernizuoja šviesolaidinį tinklą „Skynet“. skaityti »

TNS tyrimas: „Skynet“ ryšiai su klientais glaudžiausi Lietuvoje

Kaip rodo naujausia rinkos tyrimų bendrovės TNS LT klientų patirties ir prekių ženklų vertinimo analizė, glaudžiausius ryšius su savo klientais Lietuvoje yra sukūrę interneto ir televizijos tiekėjai, o, palyginti su kitomis Europos šalimis, šis rodiklis beveik nesiskiria. skaityti »

Pilaitėje plečiamas šviesolaidinis tinklas „Skynet“

Nors vasara – atostogų ir pramogų metas, šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda ilsėtis neturėjo kada. Itin aktyviai ji dirbo sostinės Pilaitės mikrorajone. skaityti »

LKTA konferencijoje – sparčiai besikeičianti televizija ir rinkos aktualijos

Nuolat besikeičianti ir vis daugiau galimybių naudotojams atverianti šiuolaikinė televizija kelia ir vis daugiau iššūkių. Apie tai, kuo gyvena televizijos kūrėjai ir transliuotojai ir kokias problemas jie šiandien sprendžia, buvo kalbėta birželio 10–12 dienomis Vilniuje vykusioje 19-oje Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos (LKTA) konferencijoje „Retransliavimo veikla: dabartis ir ateitis“. skaityti »

Dar daugiau Pilaitės gyventojų gali naudotis „Skynet“ paslaugomis

Vilniuje veikiantis šviesolaidinis tinklas „Skynet“ plečia savo teritoriją Pilaitės mikrorajone. Neseniai prie šio tinklo prijungti 22 nauji gyvenamieji namai I. Simonaitytės, Mažvydo, Priegliaus, Nidos, Juodkrantės ir Tolminkiemio gatvėse. skaityti »

„RESTA 2015“: taupus ir patogus gyvenimas augančiame mieste

Š. m. balandžio 22–25 dienomis Vilniuje vyko 22-oji tarptautinė statybų ir remonto paroda „RESTA 2015“, kasmet po vienu stogu sutraukianti statybų pramonės profesionalus ir mėgėjus bei sulaukianti daug žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio. skaityti »

„Skynet“ paslaugas renkasi vis daugiau gyventojų

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ plečia vieną didžiausių Lietuvoje šviesolaidinį tinklą „Skynet“. 2015 metais prie „Skynet“ planuojama prijungti daugiau Pilaitės ir Verkių mikrorajonų gyventojų. skaityti »

„Skynet“ skelbia permainas – nauji planai ir dar didesnis greitis

Informacinių technologijų ir telekomunikacijų bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, pirmoji sostinėje pradėjusi tiekti šviesolaidinį internetą „Skynet“, savo klientams paruošė džiuginančių naujovių. skaityti »

Kompanijos „Dell“ naujovės – kasmečiame partnerių forume

Š. m. lapkričio 4–7 dienomis Jungtinėse Amerikos Valstijose vykusioje informacinių technologijų kompanijos „Dell“ partnerių konferencijoje „Dell World 2014“ dalyvavo ir Lietuvos IT specialistai. skaityti »