Išmaniųjų telefonų kameros: ką naujo siūlo gamintojai?

Dėl nuolatinių inovacijų išmaniųjų telefonų kameros konkuruoja net ir su profesionaliais fotoaparatais. Tačiau kokios šių dienų naujovės leidžia taip manyti? skaityti »

„Samsung Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 edge“ – jau Lietuvos parduotuvėse

„Samsung Electronics Co. Ltd“ Lietuvoje pradeda prekybą naujausiais „Galaxy“ linijos išmaniaisiais telefonais: „Samsung Galaxy S7 edge“ ir „S7“. skaityti »

Išmanieji telefonai „Samsung Galaxy A“ jau Lietuvoje

„Samsung Electronics Co., Ltd“ Lietuvoje pristatė naujausius „Galaxy A“ serijos išmaniuosius telefonus: modelius „A5“ ir „A3“. skaityti »

Ilgai lauktas išmanusis laikrodis „Samsung Gear S2“ pagaliau gali puošti ir lietuvių riešus

Lietuvos parduotuves pasiekė ilgai lauktas išmanusis laikrodis „Samsung Gear S2“ , turintis apvalų korpusą ir pasižymintis unikaliu valdymu, sukant laikrodžio žiedą ratu. skaityti »

„Samsung“ planšetinis kompiuteris „Galaxy Tab S2” pasiekė Lietuvą

Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse prasideda ploniausio bei lengviausio savo dydžio kategorijoje „Samsung“ planšetinio kompiuterio „Galaxy Tab S2” pardavimai. skaityti »

„Samsung“ pristatė apskritą išmanųjį laikrodį „Samsung Gear S2“

„Samsung Electronics Co., Ltd.“ pristatė išmanųjį laikrodį „Samsung Gear S2“ – naujausią kompanijos produktą, kuriame įdiegtos keletą metų tobulintos pažangiausios dėvimų įrenginių technologijos. skaityti »

Ateityje – elektroninių knygų mugės?

Vilniuje vykstanti knygų mugė vis dar vilioja jų gerbėjus arba tiesiog smalsuolius, tačiau nejučia kelia ir diskusijas – ar 21 amžius vis dar priklauso popierinėms knygoms? skaityti »

Kokius žaidimus žaidžia šiuolaikiniai lietuviai?

Tyrimų kompanijos „GfK“ ir ,,Samsung Electronics Baltics“ paskelbto gyvenimo būdo indekso LIVING duomenimis, beveik kas antras lietuvis technologijas naudoja savišvietai ir žaidimams kiekvieną dieną praleisdami iki 2 val. skaityti »

Naujoji „Samsung“ mobilioji programėlė – dovana futbolo sirgaliams

„Samsung Electronics“ pristatė KICK – šiuolaikišką mobiliąją programėlę futbolo fanams, kurioje pateikiama futbolo statistika, duomenys bei su šia sporto šaka susijusios naujienos esamuoju laiku. skaityti »

Pasiruošimas mokyklai: ar pirmokui reikalingas mobilusis telefonas?

Artėjantys mokslo metai kaip ir kasmet kelia daug jausmų. Mažiesiems pirmaklasiams – džiaugsmą ar jaudulį, o jų tėveliams – rūpestį, kaip tinkamai paruošti savo atžalas mokyklai. skaityti »