Prekybos apimtys su Uzbekistanu išaugo tris kartus

Naujausiais duomenimis, Uzbekistano ir Lietuvos prekybos apyvarta per šių metų paskutinius 10 mėnesių siekė apie 195 mln. eurų ir, palyginti su šiuo laikotarpiu pernai, išaugo tris kartus. skaityti »

LVK

Švietimo ir mokslo ministrė A. Pitrėnienė su LVK nariais aptarė švietimo problemas

Švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė dalyvavo Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) išplėstiniame prezidiumo posėdyje. skaityti »

LVK

Daugiau nei 500 jaunuolių ES dėka įgijo patirties savanoriaudami

Rugpjūčio pabaigoje baigėsi visoje Lietuvoje vykdytas jaunimo užimtumą skatinantis mokymų ir savanorysčių projektas „Savanorystės bendruomenės kūrimas ir vystymas“. skaityti »

LVK

Mokslą ir verslą suartins naujas E. mokslo vartų portalas

Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas (LVK) Valdas Sutkus ir Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros (MITA) direktorius Arūnas Karlonas spaudos konferencijoje pristatė naują E. mokslo vartų portalą skaityti »

LVK

LVK rengia konferenciją apie naujas galimybes regionų plėtrai

Gegužės 14 d. Vilniuje rengiama konferencija „ES struktūrinės paramos investicijų galimybės bendruomenės ir verslo iniciatyvoms išnaudojant etnografinio regiono tapatybę“. skaityti »

LVK

LVK pagerbė šalies verslo lyderius

Š. m. balandžio 16 dieną Vilniaus universitete vyko Lietuvos verslo konfederacijos (LVK), vienijančios daugiau nei 3 200 Lietuvos įmonių ir per 20 Lietuvos verslo asociacijų, kongresas. Jame pristatyti nuveikti darbai ir ateities uždaviniai, pagerbti nusipelnę šalies verslo bei visuomenės atstovai. skaityti »

LVK

LVK verslo konsultacijos atvers naujas galimybes

Kaip rodo oficialūs duomenys, Lietuvos ekonomikos pagrindą sudaro smulkusis ir vidutinis verslas – net 99,8 proc. Tai mažos arba vidutinio dydžio įmonės, kurioms plačiuosiuose rinkos vandenyse Lietuvoje ir užsienyje įprastai yra kur kas sunkiau įsitvirtinti bei konkuruoti su, taip vadinamais, verslo „rykliais“. skaityti »

LVK