Naujos kartos sprendimas „Dynamics AX“ prieinamas ir Lietuvoje

Bendrovės „Microsoft“ pristatytos naujausios verslo valdymo sistemos (VVS) „Microsoft Dynamics AX“ bandomąją versiją jau gali išbandyti ir Lietuvos bendrovės. skaityti »

14 proc. lietuvių nežino, ar naudoja legalią programinę įrangą

Kas septintas lietuvis nesupranta, ar jo naudojama programinė įranga yra legali, tačiau beveik visi puikiai suvokia, jog nelegalios programinės įrangos naudojimas gali kelti grėsmę jų asmeninių duomenų saugumui, rodo visuomenės nuomonės tyrimas. skaityti »

Naujųjų metų tikslus pasiekia tik kas dešimtas europietis

Tyrimai rodo, kad tik 11 proc. Europos gyventojų pasiekia savo užsibrėžtus Naujųjų metų tikslus. Kaip teigia vartotojų elgsenos ekspertai, dažniausia to priežastis – pernelyg nerealistiški lūkesčiai. skaityti »

Žaidimas „Minecraft“ keliasi į mokyklų klases

Šią vasarą JAV programinės ir techninės įrangos gamintoja „Microsoft“ pristatys specialų populiariojo žaidimo „Minecraft“ leidimą, skirtą švietimui. skaityti »

Atnaujintas „Skype for Business“ leis vienu metu bendrauti su 10 tūkst. žmonių

„Microsoft“ pristatė pokalbių ir vaizdo konferencijų platformos „Skype for Business“ atnaujinimus: konferencinius pristatymus iki 10 tūkst. klausytojų, vidinių PBX telefonų stočių perkėlimą į debesį, galimybę skambinti ir priimti skambučius iš įprastų telefonų. skaityti »

Programuoti galima išmokti ir žaidžiant

Programavimo įgūdžiai padės ne tik ateities karjeroje, bet ir išmokins spręsti problemas, logiškai mąstyti. Tiesa, programavimo pagrindų nebūtina mokytis sudėtingai – vaikai su jais gali susipažinti ir žaisdami mėgstamus žaidimus. skaityti »

Programišių atakas bendrovės pastebi tik po pusės metų

Ekspertai pastebi, kad vienas dažniausių kelių į bendrovių vidinius tinklus – neatnaujinta programinė įranga ar kartu su nelicencijuota programine įranga įdiegtos kenkėjiškos programos. skaityti »

Vyrai kurtų verslą, kad netektų dirbti kitiems, moterys – norėdamos realizuoti save

Daugiau nei trečdalis 18-29 metų amžiaus Lietuvos gyventojų ketina kurti savo verslą arba aktyviai svarsto šią galimybę. Vyrai ir moterys tokiam žingsniui pasiryžtų dėl ganėtinai skirtingų priežasčių. skaityti »

Pareigas pradeda eiti naujasis „Microsoft Lietuva“ vadovas

Nuo rugpjūčio 10 dienos „Microsoft Lietuva“ vadovo pareigas pradeda eiti Ainis Kavaliauskas, iki šiol buvęs „IBM Lietuva“ verslo plėtros vadovu ir priklausęs minėtos bendrovės šalies vadovų komandai. skaityti »