Vilniuje atidarytas Tarptautinės Amerikos mokyklos sporto kompleksas

Sostinės Tarptautinėje Amerikos mokykloje duris atvėrė naujas daugiafunkcinis vidaus ir lauko kompleksas. Tai pirmasis toks už privačias įstaigos lėšas pastatytas unikalios konstrukcijos mokyklos priestatas žaliuojančiu stogu. skaityti »

Vilniaus universitete sostinės mokyklos dalysis savito ugdymo idėjomis

Vilniaus mokyklos susiburs pasidalyti savitomis ugdymo praktikomis, pristatys, ką yra sukūrusios ar atradusios, ir tai, kas jų mokyklą daro geresnę, stipresnę, išskirtinę. skaityti »

Vilniuje veiks naujas interaktyvus Mokslo centras

Savivaldybėje pasirašytas ketinimų protokolas steigti naują Mokslo centrą Vilniuje. Vilniaus meras Remigijus Šimašius susitiko su Mokslo centro steigimo iniciatyvine grupe – universitetų, verslo, pramoninkų, lazerių asociacijų atstovais – aptarti jo idėją, koncepciją ir išskirtinumą. skaityti »

Baltarusijos ambasadorius A. Korol susitiko su Vilniaus meru

Š. m. rugsėjo 9 d. Nepaprastasis ir įgaliotasis Baltarusijos ambasadorius Lietuvoje Aleksandr Korol susitiko su Vilniaus meru Remigijumi Šimašiumi. skaityti »

Per savaitgalį iš atvertų sostinės savivaldybės duomenų gims išmanių sprendimų vilniečiams

Puoselėjant Vilniaus miesto savivaldybės atvirų duomenų iniciatyvą, šį savaitgalį sostinės menų ir švietimo centre „Rupert“ vyksta atvirų duomenų festivalis „Open data Fest Vilnius 2015“. skaityti »

LNTPA atstovai susitiko su naujaisiais Vilniaus vadovais

Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) susitikime su Vilniaus meru Remigijumi Šimašiumi ir administracijos vadove Alma Vaitkunskiene, departamentų vadovais ir patarėjais aptarti svarbiausi NT ir miestų plėtros klausimai. skaityti »

„CityBee“ siūlo vilniečiams persėsti į elektromobilius „BMW i3“

Automobilių dalinimosi paslauga „CityBee“ savo parką papildė naujais elektromobiliais, dėl kurių sostinės gyventojai ir miesto svečiai galės išbandyti aplinkai draugišką keliavimo būdą. skaityti »

Prezidentūroje apdovanoti Konstitucijos egzamino nugalėtojai

Prezidentūroje įvyko iškilminga apdovanojimų ceremonija, kurios metu Konstitucijos egzamino globėja Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir teisingumo ministras Remigijus Šimašius pasveikino daugiau nei 20 Lietuvos piliečių, geriausiai atlikusių 2012 m. Konstitucijos egzamino užduotis. skaityti »

Vyriausybė pritarė siūlymams duoti įgaliojimus elektroniniu būdu

Šiandien Vyriausybės posėdyje pritarta teisingumo ministro Remigijaus Šimašiaus siūlymui sudaryti galimybes įgaliojimus duoti elektroniniu būdu. skaityti »

Įtvirtintas virtualus adresas - žingsnis link atsisakymo reikalauti įmonėms turėti fizinę buveinę

Juridiniai asmenys visą elektroninę korespondenciją nuo šiol galės patogiai gauti ir ją siųsti naudodamiesi virtualiu adresu. skaityti »