Lietuvos verslo ir mokslo atstovai gali teikti paraiškas dalyvauti Europos kosmoso agentūros programose

Europos kosmoso agentūra (EKA) Lietuvos verslo ir mokslo subjektus kviečia teikti paraiškas pagal pirmąjį Lietuvai skirtą kvietimą. Paraiškas galima teikti iki š. m. gruodžio 8 dienos. skaityti »

Prasideda dvejopo kainų skelbimo laikotarpis

Nuo rugpjūčio 22 d. prekių pardavėjai ir paslaugų teikėjai privalės kainas skelbti dviem valiutomis – litais ir euras, vadovaudamiesi Vyriausybės patvirtintu tvarkos aprašu ir ūkio ministro patvirtintomis rekomendacijomis. skaityti »

Ūkio ministras su Izraelio pramonininkų asociacijos prezidentu aptarė bendradarbiavimą ir investicijų galimybes

Š. m. birželio 30 d. ūkio ministras Evaldas Gustas susitiko su Izraelio pramonininkų asociacijos prezidentu Zvi Orenu ir jo vadovaujama Izraelio verslo delegacija. skaityti »

Ūkio ministras E. Gustas patvirtino prekių ir paslaugų kainų nurodymo rekomendacijas euro įvedimo laikotarpiu

Ūkio ministras Evaldas Gustas įsakymu patvirtino rekomendacijas, kurios padės verslininkams lengviau suprasti, kaip įvedant eurą turės būti perskaičiuojamos, apvalinamos ir nurodomos prekių ir paslaugų kainos dvejopo kainų skelbimo laikotarpiu. skaityti »

JAV mokslo centrai ir verslo atstovai domisi bendradarbiavimu su Lietuva

Ūkio ministras Evaldas Gustas, lankydamasis JAV susitiko su Nacionalinės aeronautikos ir kosmoso administracijos NASA administratoriumi Charlie Boldenu, pasidalijo mintimis apie Lietuvos kosmoso politikos aktualijas ir aptarė bendradarbiavimo galimybes. skaityti »

Ūkio ministras teigiamai vertina KTU vykstančius pokyčius

Kauno technologijos universitete (KTU) lankėsi LR ūkio ministras Evaldas Gustas ir LR viceministras Marius Skarupskas, kurie kartu su rektoriumi Petru Baršausku ir mokslo prorektore Asta Pundziene diskutavo apie mokslo ir verslo bendradarbiavimą bei kaip šią sinergiją būtų galima sėkmingai plėtoti Lietuvoje. skaityti »

KTU studentams paskaitą skaitė Ūkio ministras R. Žylius

KTU Ekonomikos ir vadybos fakultete balandžio 13 d. lankėsi Lietuvos ūkio ministras Rimantas Žylius. skaityti »

Dienos naujienos

Svarbiausios dienos naujienos trumpai (2011 m. balandžio 28 d.). skaityti »