BAB banko Snoras taupomųjų skyrių ir su jais susijusio turto pardavimas jau baigiamojoje stadijoje

BAB banko SNORAS administratorius Neil Cooper patvirtina, jog sandoris dėl maždaug 220 taupomųjų skyrių ir su jais susijusio turto pardavimo Lietuvos paštui (AB „Lietuvos paštas“) šiuo metu yra užbaiginėjamas. skaityti »

Kreditoriai, įgalioti dalyvauti Kreditorių susirinkime, dar gali registruotis internetu

Pirmasis BAB banko SNORAS kreditorių susirinkimas vyks antradienį, 2012 m. birželio 12 d., pradžia 12 val., „Siemens” arenoje, Ozo g. 14, Vilniuje. skaityti »

BAB banko SNORAS darbuotojai išsirinko savo atstovą

Visi buvę ir esami BAB banko SNORAS darbuotojai, kurie yra pateikę kreditorinius reikalavimus, turėjo galimybę rinkti savo atstovą Kreditorių komitete iš septynių iškeltų kandidatūrų. Didele balsų persvara darbuotojų atstovu 2012 m. gegužės 22 dieną pasibaigusiame balsavime išrinktas Liudas Masolas. skaityti »

Esami ir buvę SNORO darbuotojai balsavo už savo atstovą

Visi esami ir buvę darbuotojai, pateikę kreditorinius reikalavimus BAB bankui SNORAS, turėjo galimybę balsuoti už vieną iš septynių asmenų-pretendentų į darbuotojų atstovo kreditorių komitete pareigas. skaityti »

BAB banko „Snoras“ kreditorių susirinkimo dokumentai interneto svetainėje

Pirmasis BAB banko „Snoras“ kreditorių susirinkimas vyks 2012 m. birželio 12 d., antradienį, „Siemens“ arenoje, Ozo g. 14, Vilniuje. skaityti »

Derybos dėl „Finasta“ grupės ir SNORO lizingo pardavimo eina į pabaigą

BAB banko „Snoras” bankroto administratorius informuoja, jog šiuo metu vykdomos baigiamosios derybos su investuotojais dėl Finasta grupės ir SNORO lizingo pardavimo. skaityti »

Derybos dėl SNORO mažmeninio tinklo, Finastos ir SNORO Lizingo pardavimo eina į pabaigą

Pastarosiomis savaitėmis bankroto administratorius ir jo komanda intensyviai dirbo su dideliu potencialių pirkėjų skaičiumi, kurie domisi banko SNORAS mažmeninės bankininkystės tinklo; SNORO Lizingo – vieno iš stambiausių vartojimo finansinių paslaugų teikėjų Lietuvoje, ir Finastos – sėkmingai veikiančios turto valdymo ir verslo bankininkystės grupės įsigijimu. Administratoriaus komanda kruopščiai išnagrinėjo ir intensyviai derėjosi dėl daugiau nei 20 potencialių investuotojų pasiūlymų. skaityti »

Nuo balandžio pradžios klientus konsultuos 14 banko SNORAS padalinių

Banko SNORAS bankroto administratoriaus sprendimu nuo balandžio 2 d., klientus aptarnaus 14 banko SNORAS padalinių, kuriuose banko klientai bus konsultuojami įmokų pagal paskolų sutartis mokėjimo ir kitais su paskolomis susijusiais klausimais. Iš viso Lietuvoje šiuo metu veikia 14 banko SNORAS padalinių. Dėl sumažėjusio klientų skaičiaus nuo balandžio pradžios uždaromi banko padaliniai Druskininkuose, Kupiškyje, Raseiniuose. skaityti »

SNORO kreditoriai savo kreditorinių reikalavimų statusą jau gali pasitikrinti SNORO internetinėje bankininkystėje

Bankui SNORAS atnaujinus internetinės bankininkystės sistemą, SNORO klientai ir kreditoriai jau gali pasitikrinti teismo patvirtintas bei nepatvirtintas kreditorinių reikalavimų sumas ir matyti informaciją apie kreditorinių reikalavimų pateikimą. skaityti »

Klientai galės pervesti banke „Snoras“ saugotus vertybinius popierius

Bankroto administratorius baigė nagrinėti nuosavybės teises į Lietuvos emitentų išleistų ir banke Snoras klientų vardu saugomus vertybinius popierius. skaityti »